Már semmi ötletem nincs a hajammal kapcsolatban, kinek van?
Én már átszoktam a Vasárnap-Szerdára, de nekem is könnyen zsírosodik, szerdán már gázos :D Ezért vettem szárazsampont, azzal nem néz ki olyan zsírosnak. Szerda reggel befújom vele, és este mosom is, hosszabb távra nem jó. Nekem az is zsírosodás ellenes, és egész jó.
Nekem is van ismerősöm, akinek elég a heti egy, de neki meg valami eszméletlen száraz a haja.
Nekem festett, ezért én Nivea Color protectet használok, szóval sampont nem tudok javasolni.
Én is vasárnap és szerdán mosom, sűrűbben nem merem. Szerdán már nekem is gázos, anyám mindig csesztet, hogy csak heti egy kéne, mert így egyre zsírosabb lesz. Pedig mikor tőlem kérezik, hogy hábyszor mosok hajat hetente, csodálkoznak, mert a legtöbben heti 3x vagy kétnaponta mossák...
Próbáld először egy nappal kitolni a két hajmosás közötti időt, pár hónapig csináld így, majd megint egy nappal told ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!