Tetszik még valakinek Drew Barrymore új haja?
Figyelt kérdés
Jó, már nem annyira új (pár hónapja olvastam), de nekem tökre tetszik, ha jól állna a szőke, én is megcsinálnám ilyenre:D Érez így még valaki?:P
Itt a link:
2010. jan. 21. 11:44
11/17 anonim 

válasza:

azzal nincs baj,hogy más színű a vége,csak ezt sokkal szebben is meg lehet csinálni-szerintem. Ismerek olyat,akinek hasonló a frizuja,csak nem úgy néz ki,mintha belelógott volna egy vödörbe,hanem jól mutat.
12/17 A kérdező kommentje:
De nekem pont az tetszik, hogy olyan, mintha batikolta volna:D
2010. jan. 21. 17:14
13/17 anonim 

válasza:

Én nem vagyok konszolidált, de nekem nem tetszik. Szerintem is melléfogás.
Nekem ez jön be ha már ilyen szőke-fekete színösszeállításnál tartunk.
Jobb oldali SRÁC: [link]
Bár kissé engem is aggaszt, hogy hogy állna nekem a szőke...
14/17 A kérdező kommentje:
Ha elég elvetemült valaki, ez is jöhet:D De Drew-é olyan hippis inkább:)
2010. jan. 21. 17:53
15/17 anonim 

válasza:

én nem vagyok konszolidált, nekem is viszonylag extrém színű hajam van(élénk lilás-ciklámen) meg van 1-2 tetkom is lány létemre
de ez azért sztem gagyi, nekem olyan igénytelenes beütése van:P
bocsi, őszinte vélemény:P
16/17 anonim 

válasza:

Egyetértek, szerintem is igénytelen... Sokkal jobbat is ki lehetett volna hozni belőle. És ha valaki most így festi meg, akkor mindenki tudja, hogy őt majmolja :) Legyen már külön egyéniségünk! :)
17/17 anonim 

válasza:

Csúnya.Semmiképpen nem csináltatnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!