Valakinek sikerült visszanöveszteni ott a haját, ahol kihullott?
Nekem a halántékom fölött 2 oldalt teljesen felkopott a hajam, meg alapból is ritkul...
Már annyi mindent kipróbáltam, de idáig semmi nem használt... :(
-Fejbőr oxigenizáló
-Bánfi hajszesz
-Koffeines hajszesz
-Ricinus olaj
-Vitaminos hajpakolás
Tudtok valamit ajánlani??
Olvastam egy cikket, miszerint van egy új eljárás. A pácienstől vért vesznek és a vérébe szárított-őrölt disznóhólyagot tesznek, majd visszafecskendezik a fejbőrbe. Ettől a már nem működő hajhagymák is "beindulnak". De sehol nem találom, hogy hol csinálnak ilyet és mennyiért. Lehet még csak külföldön elérhető ez a kezelés... Erről esetleg tud valaki valamit??
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
szerintem meg első lépésként keress fel egy orvost, aki elküld egy teljes kivizsgálásra, hogy megtudják, mitől hullott ki egyáltalán a hajad
ha ez megvan, utána lehet a megoldásokon gondolkodni
Nem tudom aktuális-e még a kérdésed,de mi a Varga hajcseppekre esküszünk. A párom évek óta kopasz, használja egy pár hete a cseppeket és már pelyhedzik a buksija. A cég 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállal így ha nem nő meg a hajad akkor sem vesztettél semmit.
Mindeképpen írj,hogy használt-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!