Tetszik még valakinek Drew Barrymore új haja?
Figyelt kérdés
Jó, már nem annyira új (pár hónapja olvastam), de nekem tökre tetszik, ha jól állna a szőke, én is megcsinálnám ilyenre:D Érez így még valaki?:P
Itt a link:
2010. jan. 21. 11:44
2/17 A kérdező kommentje:
Tény, hogy konszolidáltabbaknak nem tetszik:)
2010. jan. 21. 12:06
3/17 anonim 

válasza:

Nekem sem tetszik, pedig nem vagyok konszolidált, de igazából nincs is jó tartása vagy formája olyan parókaszerű.
4/17 anonim 

válasza:

Szerintem nagyon bénán csinálták meg neki!Ja és olyan mintha a copfja beleért volna valami festékesvödörbe!Ezt sokkal jobban is meglehetne csinálni!
5/17 anonim 

válasza:

Nekem nagyon tetszik, pont most megyek megcsináltatni fodrászhoz... azzal a különbséggel, hogy marad barna a hajam, és az alja ami neki fekete, nekem lila lesz. De a formája ugyanilyen lesz. kiváncsi vagyok :) ha gondolod küldök majd képet
6/17 anonim 

válasza:

Hát a bulvársajtóban a divatbakik között emlegetik, mint hatalmas melléfogás, valahol egyet is értek velük, mert ez rémes...
7/17 A kérdező kommentje:
12.39-es! Küldj majd képet, kíváncsi vagyok:D Asszem lehet nekem innen is privátot küldeni...
2010. jan. 21. 13:13
8/17 A kérdező kommentje:
Ja igen, én is olvastam, hogy melléfogás, de szerintem pont az ilyen kis bakik a legérdekesebbek...hogy annyi féle ember van, és annyi féle stílus...
2010. jan. 21. 13:14
9/17 anonim 

válasza:

nekem ez tetszik, ezt a fekete véget el kéne felejteni,
10/17 anonim 

válasza:

Nekem is küldjetek majd képet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!