A kamilla teàval való arclemosàs eddig kinek segített a pattanàsokon, valakinek javultak ettől?
Màr egy csomó mindent kipróbàltam és ez meg is làtszódik az arcomon, főleg a homlokomon, màr nem tudok mit kezdeni a pattanàsokkal. Ezért ma megmostam az arcom kamilla teàval és szeretném tudni, hogy nektek segített-e, mert ha nem, akkor én sem alkalmazom ezt! :-)
15/L
Van hogy a pattanások kezelése az étrend megváltoztatásával jár.. nekem sokat segített az hogy nem eszem fehér liszttel készült termékeket, főzött ételben sem. Van egy nagyon jó kapszula, Ligetszépe olaj. Nézz utána a neten, találsz infókat arról hogy miért hasznos ezt szedni. Én a "Healthy America"-tól választottam az 500 mg-os kiszerelést. (Evening primrose).
Az én arcomat a kamilla kiszárította, de ez típus függő... Inkább esti-nappali krémben használom, bár azt a fajta krémet is nehéz megtalálni ami megfelelő, ha zsíros az arcbőröd. Egy időben a Dove Supreme Velvet Lotion-t használtam, de mára már ezt nem találom sehol. Nem zsírosította az arcomat és kellemesen ápolta.
Arcradír... tág pórusú bőr esetén ez is szükséges, ami nekem a legjobban bevált mostanság, a DM üzletében szereztem le. Balea Young Soft and Care 3:1 gyümölcssavval vegyes bőrtípusra. Kíméletesen tisztít és arcpakolásként is használható.
Az sem elhanyagolható tény, hogy érdemes bizony azt a napi 2-3 liter nem cukros folyadékot elfogyasztani.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!