Miért káros a gyakori hajmosás?
Heti 3szor mosok hajat, ki nem bírnám, ha csak egyszer lehetne. Elsö nap nagyon szép, második nap vállalható, harmadik nap reggelre viszont összeáll, így inkább elözönap megmosom. Hètvégén ki szoktam várni a 3 napot, vasárnap úgyse megyek sehová.
Amióta gyakrabban mosom (korábban heti 2 volt), kevésbé hullik (mosás közben komoly 3! szál haj maradt a kezemben), nincs elvékonyodva, és nem is törik.
Fél éve tértem át a het háromra, 2 hónapig mostam így. Utána ijesztgettek, hogy többet árt, mint használ, visszaálltam heti kettöre, de csak rontott. Megint heti három, megint szép.
Tényleg árt?
Tényleg.. nem szabad heti 3x hajat mosni.. heti kettő bőven elég de heti egy lenne a legegészségesebb.. azért, mert ha ilyen sokszor mosod a hajad kiszárad a fejbőröd.
Ha esetleg nagyon zsírosodik a hajad, próbáld ki a kamillatea víz kombót vagy pl én almaecetet és vizet kevertem össze.. hát ledöbbentem múlthéten, hogy másfél hét után sem volt zsíros a hajam, viszont akkor már úgy voltam vele, hogy azért már csak megmosom pedig olyan volt mintha előző nap mostam volna és hozzáteszem, hogy 3 nap alatt 3x vasaltam a hajam és még így sem volt zsíros, pedig a hajvasaló nagyban behatározza a hajzsírosodását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!