Nagyon káros a mindennapi hajmosás?
Figyelt kérdés
Vállig érőnél hosszabb hajam van, hamar zsírosodik sajnos, a hajmosás után másnap már nem érzem tisztának. Inkább mosnám minden nap, mint szenvedjek azért aggódva, vajon nagyon látszik-e ...2011. szept. 11. 19:50
1/9 anonim válasza:
4 éve minden nap mosom, de nem vettem észre, hogy bármi káros hatása lenne.
2/9 anonim válasza:
Vannak kifejezetten olyan samponok, amik mindennapi használatra vannak. Én mondjuk minden nap nem mosom meg, megőrülnék, de másnaponta azért muszáj nekem is elég régóta.
3/9 anonim válasza:
Minél gyakrabban mosod annál gyakrabban zsírosodik sajnos.
4/9 anonim válasza:
Nekem is sajnos, nem tudtok ajánlani valami jó sampont vagy egyéb készítményt?
5/9 anonim válasza:
Én is naponta mostam régebben, semmi káros hatást nem tapasztaltam. Mostanában szárazsamponnal kibírok 2-3 napot is.
6/9 anonim válasza:
károsnak nem káros, csak egyre gyorsabban zsírosodik. ha zavar, hogy másnapra már nem friss a hajad, akkor kösd össze, és így elég kétnaponta megmosni.
7/9 anonim válasza:
mindennap?jesszus..én 3-4 naponta mosok hajat,3.napon még simán jó,4.en max.összefogom.majdnem derékig ér a hajam.nem tesz jót szerintem a mindennapos hajmosás.
8/9 anonim válasza:
Mindennap nem szabad hajat mosni! Minél sűrűbben mosod annál zsírosabb lesz, a hajvégeid pedig tönkre fognak menni, mert a sampon szárít!
9/9 anonim válasza:
Utolsó válaszoló,csak a hajtoveket kell samponnal bekenni és minden oké :) szerintem kifejezetten egészséges, hiszen a piszok ami a fejunk re kerul a nap alatt, jobb ha lemossuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!