Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajszínezőt használtok,...

Milyen hajszínezőt használtok, és mennyire tartós?

Figyelt kérdés
Úgy tűnik allergiás lettem arra, amit eddig használtam, és most váltani szeretnék. Fontos, hogy színező legyen ne festék.
2014. szept. 9. 08:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy te milyen hajszínezőt használtál amire allergiás lettél, én a Schwarzkopf Igora Vibrancet használom, ez ammóniamentes, tartós hajszínező. De van még tartós hajszínezője a Wellának és a Lorealnak is. Ha bemégy egy fodrászkellékesbe, ott segítenek neked a megfelelőt kiválasztani.
2014. szept. 9. 08:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik összetevőjére vagy allergiás, mert a legtöbb színezőben ugyanazok vannak, így nagyon nem mindegy mit választasz. Én színező sampont használok csak, Venita vagy Joanna. Kb 4-5 mosásig tart.
2014. szept. 9. 13:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a Palette Color shampoot használom. Nem kopik, lenő, mint egy festék.
2014. szept. 10. 00:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :) Idáig a Palette Color shampoot használtam,de mostmár a második alkalom, hogy rettenetesen viszket és feldagad az arc és fejbőröm használat után :(
2014. szept. 10. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!