Mindig olyan lapos a hajam. Head&Shoulders sampont és Pantene balzsamot használok, milyet kéne? Ti mit használtok amitől dúsabb a hajatok?
Nekem elég hosszú és mondhatni vékony szálú,egyenes hajam van.
Annyira zavar már,hogy folyton lelapuló, mintha lenyalt lenne. Főleg a mosás után egy nappal...
Szerintetek mit használjak,hogy jobb legyen? Van valami házi praktika is? Örülnék,ha adnátok pár tanácsot.
hát olyan lépcsősre van vágva, meg V alakú, oldalt rövidek a szálak aztán fokozatosan hosszabbodnak.
Akkor kipróbálok valami hajhabot esetleg...tupírozni eddig nem tudtam normálisan,pedig lehet rémegyszerű ...
van külön tupírfésű.Kérd meg anyukádat, vagy ha van lánytesód hogy segítsen benne.
De létezik sokféle hajhab is ami direkt dúsításra van kitalálva. Vagy esetleg elmész a fodrászodhoz, és kikéred a tanácsát
Sajnos a hosszú, vékony szálú hajjal nem lehet csodát tenni. Egy tépett fazon sokat segít, a felső réteg mindig rövidebb legyen, mint az alja, jobb lesz a tartása.
És szerintem a hajápolókkal is érdemes lenne kísérletezned. h&s tapasztalatból tudom, hogy nehéz sampon, felrakódik a hajra egy idő után és lapossá teszi, lehet a balzsammal együtt már sok is. Vannak speciális samponok, amik leszedik a mindenféle ápoló és formázószer-maradványokat. De az is elég lehet, ha olyan sampont használsz, ami áttetsző, balzsamot pedig nem használsz hajtőre.
Ha körkefével beszárítod, az is sokat tuningol a látszaton. A göndör-hullámos haj is nagyobb volumenű. A tupír is segít - de szerintem minden nap nem jó, tőnél töri a hajszálakat, ami hosszú távon már látványos lehet.
Ha rövidebb lenne is lelapulna, csak talán nem olyan mértékben. Nekem is ilyen a hajam és ezért vágattam rövidre, de sok értelme nem volt. Én azt a praktikát tudom ajánlani, hogy vagy körkefével fölfelé formázva szárítsd, vagy fejjel lefelé. Utána a tövére tincsenként hajlakk, hogy megtartsa és ne lapuljon le 1 órán belül. És a lényeg, hogy másnapra ne legyen lapos: alvás előtt kösd fel a fejed tetejére (tehát úgy, hogy a tövénél felfelé álljon), így reggel garantáltan nem lesz lapos. Akkor is rögzítheted hajlakkal.
Sokan írták a hajhabot. Nos, én is használtam, több félét is kipróbáltam, de most kb fél éve nem használok és semmi különbség nincsen azon kívül, hogy nem ragacsos a hajam. Szóval én csak a lakkot ajánlom.
Ja, valamint arra figyelj, hogy balzsamot csak a hajvégedre használj, mert elnehezíti. Jobb lenne áttérni a fújós, öblítést nem igénylő ápolókra.
És egy új "csodaszer" a Head & shoulders-től, amit reklámoznak (én még nem próbáltam): [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!