Lányok, nők ti milyen olcsóbb kategóriás termékeket használtok ami bevált, arcra, hajra, bőrre?
én a Lady Stella termékeket ajánlom, illetve az Aqua termékeket. Mindkettő magyar termék. Az Aqua csak arckrémet és arcpakolásokat csinál, szerintem a világ legjobb ár-érték arányú kozmetikuma, egy nagy arckrém, ami sokkal nagyobb, mint egy nivea kb 250 ft és sokkal jobb!
a lady stellának pedig minden féle van sampon, tusfürdő, testápoló, arctej, arctonik, stb. én eddig nagyon meg voltam elégedve vele.
Alverde, Balea, Eveline, Kallos, Lady Stella, Alveola márkákat ajánlom. Hogy miből mi jó neked azt csak te tudhatod.
Krémmánia.hu oldalt ajánlom figyelmedbe ha valamire szükséged van ott megtalálsz szinte mindent, véleményekkel, stb.
Baleás tusfürdő, testápoló, dezodor, hidratáló.
Hajra a kókuszolaj pl szuper jó, 2000 Ft/500 ml,és sütésre is lehet használni. (a finomítatlan még olcsóbb, de az kevésbé hatásos)
Samponból szintén balea, vagy syoss (utóbbi 500 ml-es kiszerelésben kapható, kb 1000-1500 Ft, de 4-5 hónapig elég)
Arcomra pluszban Paula's choice hámlasztó, 2200 Ft/30 ml és fél évre elég.
Sminklemosóból a paese micellás vize elég jó, esetleg az eveline.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!