Milyen hajszínezőt használtok/használtatok? Bevált? Mennyire hasonlított a színe a dobozon lévőre?
Tegnap színeztettem be a hajam.Eredetileg sötétszőke és BES márkájú, fodrászkellékesben vásárolt tartós színezőt választottam 8.3 árnyalatban (990 Ft), aranyfényű világos szőke.Vöröses árnyalata lett a hajamnak és szívott is rajta egy keveset.Itt a legalsó sor bal szélsője, csak kicsit vörösesebb
Szerintetek hasonló lenne a L'oreál Casting Crem Gloss 834 Borostányszőkéje?
hát sztem az se mindegy milyen árnyalatú hajra kened, meg azért nem mindenkinek lesz tényleg olyan, mint amilyet várt egy festéktől..
én rengeteget használtam...
volt h beakartam ezüstszőkére festeni, és teljesen sima világosszőke maradt, hiába próbáltam hamvasítózni, volt olyan amelyik szőkítőporos volt, hát nem mondom, le a kalappal, a festék nem volt összesen 3percnél tovább a fejemen, mert azonnal eminem szőke lettem tőle:D
egy kicsit csalóka, ha ráhagyatkozol a hátulján lévő szín mintákra.. nekem eddig a loreál casting jött be legjobban, nem roncsolta a hajamat, és tényleg szép, tartós színt hozott össze a búrámon:D
szerintem aki otthon festi a haját, az mindig nyitott kell, hogy legyen egy két árnyalatnyi különbségre..világosban és sötétebben is:D
de mostmár a fodrászomé a terep, ő úgy és olyanra csinálja meg a hajamat, amilyenre vágyom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!