Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megengednétek a lányotoknak?

Megengednétek a lányotoknak?

Figyelt kérdés

9.-be szeretnék ombre hajat. Szőke alapból a hajam ezért nem nagyon látszana, de a vége le lenne szívatva.

És most jöhettek azzal, hogy már gáz, és unalmas, de ha nekem ez tetszik akkor ez tetszik...

2014. szept. 3. 20:40
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Nem engedném, mivel a szőkítés tönkreteszi a hajat.
2014. szept. 3. 20:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Le lehet vágni a végét, nem a világ vége... Szerintem mindent normális helyen kell csináltatni
2014. szept. 3. 20:47
 3/10 anonim ***** válasza:
29%
Én megengedném mindenképp, de azért jobban örülnék ha jó stílusérzéke lenne és nem divatjamúlt frizurát akarna, hanem lenne stílusa, jó tudom még fiatal vagy, de akkor is csalódott lennék, ha most akarna ombrét. Annyi vagány melírozási technika van.
2014. szept. 3. 20:56
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Én meg. Hiába divatjamúlt, ha egyszer ez tetszik neki. Ha így érzi jól magát, csak csináltassa.
2014. szept. 3. 21:06
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

Nekem tetszik :D

17/f

2014. szept. 3. 21:08
 6/10 anonim ***** válasza:
81%
Megengedném, mert utólag úgyis látni fogja, hogy normális hely ide vagy oda, úgyis szétcseszi a haja végét, mert a szőkítő az mindenhol szőkítő, nem helye válogatja.
2014. szept. 3. 21:36
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem úgy találja meg valaki a saját stílusát, ha előtte kipróbálhat mindenfélét. Nem kell végletekre gondolni meg túlzásokra, de egy ombre hajba még senki nem halt bele. Plusz valóban, ha nem jó, le lehet vágni. Visszanő :)
2014. szept. 3. 22:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább megengedem neki (ha az iskolában is okés), és elviszem egy jobb fodrászhoz. Nem szeretném ha a gyerek otthon szerencsétlenkedne, sutyiban.
2014. szept. 3. 22:42
 9/10 anonim ***** válasza:

nekem anya nagyon ellenezte, de mivel nagykorú vagyok végül beletörődve annyit mondott: "felőlem csináld, a te hajad"

ehhez képest annyira tetszett neki a végeredmény, hogy még ő sajnálta amikor levágattam a hosszú hajam, de csak azért mert így ment vele a szőkítés is. azóta megjegyezte, hogy kipróbálhatnám ezzel a röviddel is az ombrét mert szép volt:D pedig nekem barna hajam van, vagyis mutatós volt

2014. szept. 3. 23:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Megengedném.
2014. szept. 5. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!