Gáz már az ombre?

Figyelt kérdés

Már egy ideje szeretnék ombréra váltani. Ennek nem feltétlen az az oka,hogy divatos(vagy már nem?nem tudom) hanem,hogy a hajam is egy fokkal egészségesebb legyen.

Jelenleg szőke hajam van,mindig is vonzott a szőke haj és bevallom nem szeretnék megválni tőle,de mivel eredetileg barna a hajam,ezért egyfolytában fejfájást okoz,főleg hogy most növesztem a hajam és a tövek szőkítése nem tesz jót a hajamnak és lassabban is nő mint eredetileg.

Azonban a szőkétől meg sem akarok válni,mert 1.tetszik 2. a barátom szőkepárti és azért neki is szeretnék tetszeni.

Előszöris nem erre a rezes ombréra akarok váltani,ez már nagyon tömegdivat:

[link]

ez nagyon tetszik:

[link]

ezzel a világosszőke ombréval még nem nagyon találkoztam az utcán,tetszik hogy nem alul más színű a haj,hanem felül.

[link]

ez szintén tetszik,itt a színhatás még természetesebb,csak itt felül világosabb barnára kéne festeni a hajam,tehát inkább a felső,ami nagyon tetszik :)

Kicsit hosszúra sikeredett,de kiváncsi vagyok a véleményetekre :)

2014. aug. 27. 15:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :) Úgy látom elég megosztó ez a frizura,de általában ami divatos az mind megosztó.

Utolsó válaszolónak: az első kép nekem sem tetszik és ismerem a balayage hajat az is nagyon szép,de a 2.képen látható ombre hajba beleszerettem.

2014. aug. 28. 18:27
 12/15 Popeyke válasza:
Figyelj!Kinek mi tetszik nekem például tetszik de nem mindegyik.Az1. kép szép a 2. undorito a 3.pedig mesés de ez az én izlésem szerintem mindig divat lesz az ombre
2014. aug. 29. 16:17
 13/15 anonim válasza:
Alapból nagyon nem tetszett az ombre, pláne az olyan nem, mint ami az 1. képen van. Viszont most megtetszett, hogy láttam egy olyat, amin max 2 árnyalat eltérés volt. És az ilyan szép volt. Olyan volt, mintha most jött volna a tengerpartról, a napsütésből, és épp csak az szívta volna meg egy kicsit a haja alsó részét. Szóval ebből amnIt szeretnek kihozni, hogy szerintem annál szebb, minnel jobban a természetességre hasonlít! Bocsi - hosszú válaszért, de remelem értés mire gondolok :)) amúgy meg a 2. kep belefér szerintem! Az nagyon szép :))
2014. szept. 1. 01:27
 14/15 anonim válasza:
*érted
2014. szept. 1. 01:42
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is a válaszokat :)
2014. szept. 4. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!