Gáz már az ombre?
Már egy ideje szeretnék ombréra váltani. Ennek nem feltétlen az az oka,hogy divatos(vagy már nem?nem tudom) hanem,hogy a hajam is egy fokkal egészségesebb legyen.
Jelenleg szőke hajam van,mindig is vonzott a szőke haj és bevallom nem szeretnék megválni tőle,de mivel eredetileg barna a hajam,ezért egyfolytában fejfájást okoz,főleg hogy most növesztem a hajam és a tövek szőkítése nem tesz jót a hajamnak és lassabban is nő mint eredetileg.
Azonban a szőkétől meg sem akarok válni,mert 1.tetszik 2. a barátom szőkepárti és azért neki is szeretnék tetszeni.
Előszöris nem erre a rezes ombréra akarok váltani,ez már nagyon tömegdivat:
ez nagyon tetszik:
ezzel a világosszőke ombréval még nem nagyon találkoztam az utcán,tetszik hogy nem alul más színű a haj,hanem felül.
ez szintén tetszik,itt a színhatás még természetesebb,csak itt felül világosabb barnára kéne festeni a hajam,tehát inkább a felső,ami nagyon tetszik :)
Kicsit hosszúra sikeredett,de kiváncsi vagyok a véleményetekre :)
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Úgy látom elég megosztó ez a frizura,de általában ami divatos az mind megosztó.
Utolsó válaszolónak: az első kép nekem sem tetszik és ismerem a balayage hajat az is nagyon szép,de a 2.képen látható ombre hajba beleszerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!