Elrontott szőke ombre. Lehet otthon ebből barnát kihozni?
Fodrász csinálta,aki igencsak ultra szőke hajvéget kreált. Elég gáz lett, és nem tetszik a végeredmény. Inkább napszítta hatást akartam volna elérni. DE EZ..NEM AZ! :(
Hozzá visszamenni nem akarok és igazándiból nincs ismét 10ezrem fodrászra, így otthon kezdenék vele vmit.
Ezt a színt halványítani akarom. Vagy az is jó lenne,ha egy színű barna lennék.
Kérdésem, hogy vajon én ezt otthon ki tudom javítani? Mármint hogy csak a hajvéghez nyúlok.
Hogy álljak neki? Vagy érdemes lenne az egész hajamat barnára festeni?
Simán vegyél egy hajaddal megegyező színű festéket és fesd be a hajvégeidet. Hamar le fog kopni, de minél többször fested majd újra annál tartósabb lesz. Színrögzítő sampont is vehetsz. Mindent fodrászkellékesből, mert minőségi hajfestéket csak onnan kapsz. A többi meg nem jó.
Remélem az elcseszett ombrét nem fizetted ki a fodrásznak...
Köszönöm a válaszokat! Megpróbálom akkor magamnak befesteni egy világosbarna hajfestékkel.Csak attól félek,hogy feljebb vagy épp lejjebb kezdem el festeni az ombre kezdő vonala helyett, és középtájt vmi furcsa színt fogok kreálni a hajamban.
Amúgy, kifizettem :/ Nem láttam este, az üzlet fényében,hogy mennyire is lett rossz. Már akkor se tetszett igazán,de nem tűnt olyan vészesnek,mint másnap nappal, természetes fénynél. :(
Nem mondom,hogy soha többet ombrét,mert vannak igazán ügyeskezű és kreatív fodrászok...csak ilyet találni is kell és ha találnék is ilyet,akkor lehet nem lenne egyszerű ismét rávenni magam, ezután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!