Szőkébe sötétebb melír? Mindezt otthon.
Figyelt kérdés
Most kb ilyesmi színűre van festve az eredetileg világosbarna hajam és eléggé unom.
Ilyesmi színkomcsinációra gondoltam, de nem tudom, hogy milyen festéket merjek venni, mert sokszor sokkal sötétebbek a festékek.... Illetve akik otthon melírozzák a hajukat azok fésűvel vagy fodrászkellékesnél vehető sapkával csinálják?
2014. máj. 30. 13:31
1/2 anonim válasza:
Szerintem a melírt inkább bízd fodrászra, otthon nagyon el lehet rontani:s
2/2 anonim válasza:
Én nem látom sötétebbnek az utolsó képen levő hajat, sőt. inkább az a világosabb.
Ettől függetlenül: ha világosszőke vagy, érdemesebb minimum egy tónussal sötétebb festéket választanod, mint amit akarsz, mert a világos alapon világosabb lesz az eredmény.
Csinálhatod sapkás módszerrel, de fésűssel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!