Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Próbáltátok már otthon melíroz...

Próbáltátok már otthon melírozni a hajatokat? Mivel és hogyan csináltátok?

Figyelt kérdés

ezt a melír festéket próbáltátok és van hozzá sapka?:

[link]

2013. júl. 15. 11:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem még kb 10 éve itthon melíroztuk a hajam. Megfogtunk egy tincset, azt befestettük, aztán alufóliába betekertük. Mondjuk így kicsit vastagabb tincsek lettek..azért szerintem szebb, ha fodrász csinálja, de nekem akkor tetszett így is:D
2013. júl. 15. 12:12
 2/7 anonim ***** válasza:

nem próbáltam, de ha már otthon szeretnéd akkor kérj meg egy barátnőt, vagy valakit aki segít megcsinálni és mindneképp ezzel csináld. amúgy a plaettének ez a festéke nagyon jó, én nem a melírt próbáltam ki hanem egy barna festéket, igaz a dobozra közép barna volt írva, és a hajam most inkább feketés sötét barna, de minden hajmosás után kopik kicsit, várom a végleges eredményt.

de jobban jársz h ha fodrásszal csináltatod, az tuti szép lesz

2013. júl. 15. 15:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Igen azt hiszem szakemberre bízom inkább mint elrontsam nem szeretném ha foltos lenne a fejem.:D
2013. júl. 15. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél! :) Az emberiség kedvéért: senki se melírozza otthon a haját (nem azért mert roncsolja, én itthon festem) de általában a melír mindenkinek olyan rondán sikerül. Nem hiába tanulják a fodrászok az iskolában.
2013. júl. 16. 00:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek tetessek bele több árnyalatot v.egy színt?Jelenleg középbarna színű festett hajam van.Arra gondoltam tetetek bele karamelles sötétszőkés árnyalatot és csoki v.kakaóbarnát.Szerintetek az jó?
2013. júl. 16. 09:25
 6/7 anonim ***** válasza:

a fodrászt kérdezd meg, így látatlanba nem lehet ezt meg mondani, de ha elképzelem nekem tetszik, mi pár hete csináltunk egy lánynak barna és szőke melírt, nagyon szép lett :)

és tény, hogy a fodrászok sok ideig tanulják a melír technikát, tanuló vagyok, úgyhogy joggal mondhatom h nem túl könnyű, főleg h ha gyorsan kell csinálni. Az első melirom szörnyen sikerült, pedig babán már gyakoroltam előtte . el lehet képzelni milyen lenne ha a saját hajamon csinálnám..... :) :(

2013. júl. 17. 11:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szép lett voltam fodrásznál barnával is átkente a lenőtt részeket és szőke melírt tett bele.Még ilyen jó frizurám nem volt örülök hogy megcsináltattam.Javaslom mindenkinek csak fodrász csinálja aki profi több éve ezzel fogalalkozik az tudja jól megcsinálni.:)
2013. júl. 18. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!