Gáz már az ombre?

Figyelt kérdés

Már egy ideje szeretnék ombréra váltani. Ennek nem feltétlen az az oka,hogy divatos(vagy már nem?nem tudom) hanem,hogy a hajam is egy fokkal egészségesebb legyen.

Jelenleg szőke hajam van,mindig is vonzott a szőke haj és bevallom nem szeretnék megválni tőle,de mivel eredetileg barna a hajam,ezért egyfolytában fejfájást okoz,főleg hogy most növesztem a hajam és a tövek szőkítése nem tesz jót a hajamnak és lassabban is nő mint eredetileg.

Azonban a szőkétől meg sem akarok válni,mert 1.tetszik 2. a barátom szőkepárti és azért neki is szeretnék tetszeni.

Előszöris nem erre a rezes ombréra akarok váltani,ez már nagyon tömegdivat:

[link]

ez nagyon tetszik:

[link]

ezzel a világosszőke ombréval még nem nagyon találkoztam az utcán,tetszik hogy nem alul más színű a haj,hanem felül.

[link]

ez szintén tetszik,itt a színhatás még természetesebb,csak itt felül világosabb barnára kéne festeni a hajam,tehát inkább a felső,ami nagyon tetszik :)

Kicsit hosszúra sikeredett,de kiváncsi vagyok a véleményetekre :)

2014. aug. 27. 15:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Ez úgy ahogy van hányinger,igénytelenül néztek ki vele!Olyan mint egy 10-15 centis lenövés.
2014. aug. 27. 15:35
 2/15 anonim válasza:
79%
Mindig is gáz volt....olyan, mint akinek levan nőve a haja......totál igénytelenségre utal....
2014. aug. 27. 15:35
 3/15 A kérdező kommentje:

Kinek mi tetszik :)

Szerintem egy ízléses ombre azért nem teljesen úgy néz ki mint a lenövés,ombrénál másabb az átmenet mint egy lenőtt hajnál.

Egy természetesebb ombrénál pedig nem szembetűnő a 2 szín közti különbség :)

2014. aug. 27. 15:41
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem gáz, mert nagyon kevés fodrász tud szép ombrét festeni, és még kevesebb olyan nő van, aki ezt megfizeti.

Ha rászánod a pénzt, hogy valóban szép átmenetet fessenek a hajadba, akkor semmi gond. Bár kicsit divatjamúlt.

2014. aug. 27. 16:36
 5/15 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem jó, nekem tetszik és kétlem, hogy pl. a VS modellek divatja múlt frizurával mászkálnának...most is elég sokuknak van ombre/balayage haja.
2014. aug. 27. 16:43
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha szépen van megcsinalva, és nem túl nagy a színeltérés, akkor ízléses. Nekem is ilyen, bár mikor én csináltattam, kB 2 éve, azt sem tudtam, mi az az ombre, meg hogy egyáltalán van olyan. Szóval én nem a divat miatt csináltattam.
2014. aug. 27. 16:46
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem szép az ombre;) Jókat választottál :)
2014. aug. 27. 16:54
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem, amiket linkeltél az szép, csak sajnos nem minden fodrász tud ilyet. Sokakon látom, hogy barna a haj és ilyen narancssárgás az alja, na az nekem egyáltalán nem tetszik, de ez a szőke szép. Valamint sok lánynak csak olyan mintha belelógott volna a festékbe, na az tényleg olyan mint a lenövés, de a fokozatos az egyáltalán nem. Nem színátmenetesen nő le a haj, hanem elég élesen látszik a két szín közti különbség.
2014. aug. 27. 20:01
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ronda, sosem tetszett. Ráadásul a legtöbb fodrász tényleg iszonyú igénytelenre csinálja, én szépet még sosem láttam utcán. Amiket linkeltél sem tetszenek, a 2 talán elmegy.
2014. aug. 27. 22:38
 10/15 anonim válasza:
Az elso linken lathato ombre az igenytelen szerintem. Csinaltass balayage -ot, szebb mint az ombre es kevesebb embernek van (egyelore) :) (Google kepek: blayage blonde)
2014. aug. 28. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!