Nem jön ki az ombre a hajamból. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Természetesen tudom hogy mivel ki lett szőkítve nem jön ki nem is ugy értem. Áprilisban lett megcsinálva az eredeti gesztenyebarna hajszínemen az ombre. Júliusban be akartam festeni egyszínűre ilyen rézbarnára.. fent győnyörű de az alját alig fogta be. Ráadásul a 3.-4. hajmosásnál kopott az alja teljesen a hajamnak és az a csúnya szőkített rész maradtt csak meg. Mit tegyek milyen színre érdemes befestetni h ne látszodjon annyira az ombre? Feketét nem akarok. Még iskola elött szeretném befestetni. A válaszokat előre is köszönöm:))2014. aug. 17. 14:15
2/7 anonim válasza:
Kellett neked Ombre hajat csinaltatni! Tipikus," egy bolond százat csinál esete..."
Más választásod nincs, minthogy befested sötétre, ami elfedi!
4/7 anonim válasza:
Sötétre kell befesteni,az fedi csak el,max lenöveszteni tudod az ombrét
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló. Én tisztában voltam az ombre hajjal meg nekem régebben is volt csak nagyon a végén még azelőtt hogy bejött volna ez a divatba.. Én csupán azt nem értem egy világosabb barna hajfesték miért nem tudja rendesen befogni a végét. Nem igen vagyok tudatában a hajfestékeknek mert nem festem a hajamat ez is a 3. alkalom volt h festék került a hajamra. Milyen árnyalattal érdemes próbálkoznom?
2014. aug. 17. 20:49
6/7 anonim válasza:
Természetesen meg lehet csinálni, de ez is olyan dolog, amit érdemes szakemberre bízni.
Vissza kell pigmentálni a szőkített részt, aztán megszárítani, utána jöhet a hajfestés. Ha ez elmarad, akkor mindig ki fog kopni, vagy legalábbis több festés kell, hogy nagyjából eltűnjön a különbség.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget :)
2014. aug. 18. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!