Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A barna hajamból semmiképp se...

A barna hajamból semmiképp se lehez szőkés barna hajam csak ha leszivatom?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy kicsit világosabb szőkés hajat de nem akarok leszivatni.. Ötletetek??
2014. aug. 16. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmiképp,jól látod. Ha nem akarod az egészet festeni, rakass bele vékony melírcsíkokat,attól összességében szőkésbarnának fog kinézni.
2014. aug. 16. 21:39
 2/8 A kérdező kommentje:
:( köszönöm a tippet szerintem az lesz:)
2014. aug. 16. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs még festve, akkor a festék is világosít rajta kicsit, nem kell leszivatni.
2014. aug. 16. 22:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt festve, most 2 festés után szőke lett(fodrász festette Alfaparffal).
2014. aug. 16. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Én barna hajból lettem szőke az egyik Natural Colors árnyalattal, előtte nem szőkítettem, és fodrászhoz se mentem. Erdetei hajszínt lehet világosítani. Elsőre nekem se lett olyan, mint a dobozon, csak valami ronda világosbarna, de minél többször mentem rá, annál szőkébb lettem, mostmár teljesen szőke vagyok, és örülök, hogy előtte nem szivattam le a hajam, felesleges lett volna és ártalmas.

Szóval szerintem Te is próbálkozz egy szőke festékkel 2-3 hónapig, és ha nem jön össze, csak azután menj fodrászhoz. De kétlem, hogy ne jönne össze.

2014. aug. 16. 23:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi Csajok!!
2014. aug. 17. 11:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer egész jól megcsinálták. világosbarnára befestették az egészet, apró melírtincseket meg kiszőkítettek, ahhoz viszont már szőkítés kell mondjuk, de mégsem az egész hajra megy. Egész jó szőkésbarna lett, csak én néztem ki szarul vele :D
2014. aug. 17. 12:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Szőke festék is kiszedi a hajból a pigmenteket, szóval épp olyan káros azzal festegetni mint leszívatni.
2014. aug. 18. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!