Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olajat mivel hozhatnék ki a...

Olajat mivel hozhatnék ki a hajamból?

Figyelt kérdés
Vettem egy hajápolót. Az volt ráírva, hogy az egész hajon kell alkalmazni, majd alaposan kimosni. 5X mostam meg a hajam ma reggel, de mégsem jött ki. Próbáltam tincsenként megmosni, rajta hagyni a sampont pár percig és aztán leöblíteni, de nem használt. Ugyan olyan olajos/zsíros tapintása van.

2014. aug. 12. 16:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet a sampon is zsirosit,vagy eddig is azt használtad?
2014. aug. 12. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Ecettel próbálkozz!
2014. aug. 12. 16:32
 3/8 anonim ***** válasza:
A víz elég meleg amivel mostad? Mert hidegebb vízzel az olaj nem jön le.
2014. aug. 12. 17:00
 4/8 A kérdező kommentje:

eddig is azt a sampont használtam. Most megint megmostam, már a fél flakon sampont elhasználtam ma rá. Ne nézzetek hülyének, de már a mosogatószert is megpróbáltam, mivel az erősebb zsíroldó, hátha... de ugyan olyan :S úgy néz ki az egész, mintha 2 hete nem mostam volna hajat :S

Ecetet, vagyis ecetsavat itt nem lehet kapni.

A víz meleg volt, nem forró, de meleg.

2014. aug. 12. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Ecetet nem lehet kapni?Na ne hülyéskedj..a boltban is árulnak ecetet..és kötve hiszem hogy a konyhátokban sincs?!

Ahhoz az 1 liter vizhez teszel 2 kanállal és öblitesz.

Száraz samponod nincs otthon?

2014. aug. 12. 18:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Milyen sampont használtál?
2014. aug. 13. 09:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Már 4 fajta sampont megpróbáltam.

Nem tudom, itt kifejezetten ecetSAV nincs, csak üvegben árult normál ecet, nem tudom, hogy az jó-e.

Végül vettem száraz sampont, azzal ráfújtam egy fél flakont a fejemre és úgy tudtam kimosni

2014. aug. 14. 15:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Tudod, az ecet az ecetsav...alap kémia.
2014. aug. 14. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!