Szerintetek milyen legyen a hajam? (képpel)
Figyelt kérdés
Le szeretném vágatni a vállig érő barna hajam :D
1. lehetőség:
2. lehetőség:
L/14
2010. jan. 14. 22:27
21/24 anonim válasza:
Szerintem egy 14 éves lányhoz az első ;)
22/24 anonim válasza:
Nekem van egy oszttársam, barna hajjal és a 2. hajformával... írtó jól néz ki. 15 éves és komolyítja a frizura mégis divatos, ráadásul azzal a színnel nagyon eltalálta... az 1. frizurát meg állítgatni kell, és csak ha nagyon dús hajad van akkor nézhet ki hasonlóan, de tény, hogy nagyon jól néz ki.
23/24 anonim válasza:
Nekem is olyan a hajam, mint az első képen. És hozzá teszem, hogy nincs dús hajam. És kb. ugyan annyit kell állítgatni mint minden átlagos hajat. gyors betupírozod a tövét rá hajlakk és viszlát. Vagy ledöntöd a fejed bewaxozod a tövét és tádám.
Amúgy meg én már írtam, hogy az 1. És van még 1 jó érvem.
A második azért nem illene hozzád, mert az igazán nőknek való. Te meg még gyerek vagy.
Írták előttem, hogy a 15 éves barátnőjének is olyan és "komoly"abb lett tőle, nem az öregíti.
24/24 anonim válasza:
nekem mindöröké a best Jennifer Aniston:D:D
De egy tininek mint nekem Neked az 1.a jobb:DDe ha majd 20 éves leszel akkor szerintem az nagyon jó lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!