Milyen legyen a hajam szalagavatókor? (KÉPPEL)
A ruhám elég egyszerű lesz, pánt nélküli
ezért valami extrább hajat szeretnék
az is nagy segítség lenne ha képeket linkelnétek
hát én nem tudom...szerintem a szalagavató nem nagy cucc, arra annyira nem kell készülni, főleg nem "extrém" hajjal. de ez a te dolgod... amúgy meg, hh. pánt nélküli ruhád lesz? a...bulin? vagy micsoda? mert nekünk 2 éve kosztümünk volt a suliban, meg mindenki másnak akit ismerek.
am. frizura: nekem ez tetszik pl.
szerintem lehetne félig feltűzött (hullámos/ egyenes)
bár extrább hajat írsz, szerintem a sima szögegyenes is gyönyörűen tud mutatni, főleg, hogy a fél évfolyamnak meg lesz csinálva mindenféle frizura, így kitűnnél a tömegből.
a kontyoktól pl én rosszul vagyok:S
szerintem az egészet göndörísd be apró fürtökre :)
és tűzd el valahogy a szemedből. fodrász megcsinálja :)
felveheted, de úgy is mindenki tudni fogja hogy nem eredeti. de ha téged ez nem zavar szíved joga, senki sem fogja leszedni rólad, hogy márpedig hogy képzeled :)
én azért nem szeretem az ilyeneket, mert annyira mutatja magát, hivalkodó, hogy mindenki tudja hogy úgy sem eredeti, mert akinek eredeti, annak ez nem újság, és nem mutogatja, hogy nézd mim van. ezt az övet kb 1000ft-t bármelyik kínaiban vagy valami hasonló helyen utánadobják.
ebből a pénzből vehetnél inkább egy jó minőségű, férfias, bőr övet a Zaraban vagy Debenhams valamelyik osztályán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!