Milyen hajam illetve sminkem legyen? Képpel
szilveszter-házibuli
fekete egyberuhában leszek, ilyesmiben:
mint a bal szélső
ehhez kellene haj ill. smink
valami lilára gondoltam, ha az jól állna szerintetek
hajnak ez nagyon édes: http://www.youtube.com/watch?v=yjf3bXxjzqY de neked ez nem lesz jó mert ahogy látom nincs ilyen hosszu hajad...vagy csak nem latszik...
szerintem pedig ha ilyen rovid a hajad, akkor egyszeruen vasald ki es nagyon edeske lesz :)
Mivel fekete lesz a ruhád, ezért a sminked színét szabadon választhatod. Én a lila sminket inkább egy barna szemű lánynak tudom jobban elképzelni. Egy szép fekete sminkkel nem lőhetsz mellé, és szerintem szép szemeid vannak, amiket érdemes kihangsúlyozni. tehát a szemeid valami ilyesmire: [link]
De ha nem szereted a feketét, akkor valami szép finom pezsgőszín árnyalattal emeld ki:
Vagy én még a zöldet ajánlom: [link]
A hajad: ha a fekete sminket csinálod, akkor valami lazán feltűzött hajat tudok hozzá elképzelni.
Ha a másikat akkor meg kiengedett haj, szép hullámosra megcsinálva.
A hajadra nem sok ötletem van, vasald ki, vagy szárítsd be.
De úgyis lehet, hogy a széleit/végeit elől kifele vasalod.
Erről sajnos nem találtam képet, de remélem érted mire gondolok.
Sminkben pedig a Lila inkább kék illetve barna szemű lányoknak szokott jól állni.
Pl eltudom képzelni valami világosabb szín/pezsgőkrémes szín a szemzugodba és kifele zöld szemhéjpúder.
Erre tehetsz egy kis csillámport. :)
Feketére kihúzott szemek+szempillaspirál.
Kicsi barackos arcpír, és sima szájfény. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!