Legyen frufrum, vagy ne? (képpel)
2011. márc. 6. 12:12
2/12 anonim válasza:
Érdekes lennél frufruval.:)
De így olyan szép vagy,látszik a homlokod és hát..nem tudok dönteni.:))
3/12 anonim válasza:
ha vágatsz frufrut attól még ugyanúgy feltudod így csatolni ha zavar :) szerintem csinálj!
4/12 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy én sem tudok dönteni.
van egy ilyen sztereotípiám a fodrászokkal szemben, mert kb. 2 éve levágattam a majdnem derékig érő hajamat, és ez lett belőle, amit a képen láttok.:( amióta készült a kép, nőtt kb. 6-7 centit egyébként:)
köszönöm a válaszokat! 15/L
2011. márc. 6. 12:17
5/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon kislányos arcod lenne frufruval, így jobb :)
6/12 anonim válasza:
én bevállalnám nálad a telifrufrut is.
7/12 A kérdező kommentje:
na,így aztán tényleg nem tudok dönteni.. de köszönöm szépen!
amúgy 1 hét múlva kb., azt hiszem , hogy levágatom..
2011. márc. 6. 12:48
8/12 A kérdező kommentje:
nagyon afelé hajlok.:)
2011. márc. 6. 12:49
9/12 anonim válasza:
Nekem nem jönne be a frufru. Szép a bőröd is, kár lenne eltakarni. Ráadásul sokaknak tiszta pattanás lesz a homloka a frufrutól.
Persze neked kell eldönteni.
10/12 anonim válasza:
Szerintem is jól állna a frufru :) de talán jobban jársz, ha a fodrászod véleményét kéred ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!