Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetne normális...

Hogyan lehetne normális frufrum, ha ilyen a hajam? (képpel)

Figyelt kérdés

Ugyanolyan a hajam mint a képen a csajnak (kicsit sötétebb szőke),ez a típusú haj nagyon vékony szálú, lelapuló és kócosodik, de nem is ez a fő probléma, hanem az, hogy magas a homlokom, így mindenképpen kell hogy legyem frufrum, viszont ahogy a képen is látszódik, (így szoktam elválasztani, hogy a "fejem tetejének a közepétől"-remélem értitek :)- lefésülöm, jahh és féloldalas frufrum van)de ígyis csak egy pár szál megy a frufrum "helyére" és az is így tincsekbe összeáll nagyon hamar. Annyira gyűlölöm, hogy ilyen :( Nem tudok mit csinálni, szörnyű, ahogy rásimul teljesen fejtetőmre és az tincsekbe összeálló pár szál haj, amit frufru helyett viselek :(( Tudnátok valami tanácsot adni, hogyan lenne dúsabb a frufrum ?

A link:

[link]

2009. okt. 3. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem semmi baj a fufruddal nekem tetszik. De szerintem száritáskor körkefével próbáld valahogy kiszáritani.Elötte vizesen hajhabozd be.
2009. okt. 3. 18:14
 2/5 A kérdező kommentje:
jujj most nézem rossz képet linkeltem be :P am. ez nekem is tetszik :) mindjárt megkeresem a jó képet :)
2009. okt. 3. 18:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Ezen az oldalon a 2. kép az:

[link]

2009. okt. 3. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:
figyuu..HA nem szeretnéd hogy hátul lelapuljon akkor gyenge tupír de úgy hogy utána fésüld ki de ne teljesen..SZóval norm.legyen csak nem fog lelapulni...Mért nem csináltatsz akkor olyan fufrut ami teljes??És akkor megtépedtéd még a fufrudat..És akor kész..rem érted:]
2009. okt. 3. 21:15
 5/5 A kérdező kommentje:

hátul nem olyan vészes a helyzet, ott ha csak kifésülöm akkor nem gáz, a frufrummal szeretnék csak valamit kezdeni.... a teljes frufruval is ugyanaz a helyzet, hogy teljesen rásimul a homlokomra tincsekbe összeáll.... tudom nehéz erre tanácsot adni, de azért valakinek hátha lesz jó ötlete :)

köszönöm az eddigi válaszokat!

2009. okt. 3. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!