Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Normális, hogy a frufrum...

Normális, hogy a frufrum sokkal gyorsabban zsírosodik, mint a hajam többi része?

Figyelt kérdés
Egy ideje azt csinálom, hogy reggelente csak a frufrumat mosom meg, és szárítom be, mert majdnem minden reggelre tök zsírosnak látszik. De emiatt nem akarok minden nap hajat mosni, mert az kicsi durva lenne, és a többi része a hajamnak még 2-3 nap után is tök jó, nem zsíros. Normális ez? Másnál is így van?
2011. márc. 10. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
nálam is így van, azért mert a homlokodhoz hozzáér a hajad, és ráragad az izzadság, esetleg kosz, mert ugye ha sokat fogdozod a hajad az is hamar zsíros lesz, és így van a frufrunál is. a bőr mindig kicsit zsíros, és ettől lesz a hajad olyan. ez teljesen normális, a frufrut én is naponta mosom.
2011. márc. 10. 15:06
 2/3 anonim válasza:
1 éve kb. én is minden nap megmostam a frufrumat, bár nekem eleinte nem a zsírosodással volt problémám, hanem mert mindig elaludtam és össze-vissza állt.. aztán elkezdtem mosni, ettől szépen be is zsírosodott, aztán meg már ezért kellett mosnom, de fokozatosan sikerült leszoknom róla, mást nem tudtam csinálni, csak elviselni hogy zsíros :/:D most ha elalszom, inkább kivasalom és kész :D nem lesz zsíros :)
2011. márc. 10. 15:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem szintén így van. Nagyon hosszú a hajam, vasárnap megmosom és szerdára, csütörtökre a frufrum sokkal zsírosabb (ilyen tincsekben áll) mint a hosszabb részek. Én vette a DM-ben száraz sampont, és azzal fújom be, pár percig rajtahagyom majd letörlöm és kifésülöm. Így ki lehet húzni a következő mosásig.
2011. márc. 10. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!