Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van neve ennek a frizuratípusn...

Van neve ennek a frizuratípusnak, és ha igen, micsoda?

Figyelt kérdés

A saját frizurámról lenne szó, a fodrász se tudta megmondani, van-e külön neve, de van neki, csak kíváncsi vagyok.

Elől hosszabb, az első tincsek majdnem vállig érnek, aztán hátrafelé fokozatosan rövidül, leghátul kb. tarkómig ér (annál hangyányit hosszabb talán mert picit már nőtt azóta), frufru nincs, középen van elválasztva, nagyon picit tépett, teljesen kisimított (vasalt), egyenes.

Valahogy így magyaráztam el a fodrásznak is, amikor kértem, szeretem is, csak nem tudom ez milyen frizura egyáltalán, hasonló képet se találtam (nem tudom milyen címszó alapján keressem).

Ötletek?

2014. aug. 14. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Ilyesmi, csak tépett az alja?

[link]

Mert akkor ez a bubifrizura egyik változata szerintem.

2014. aug. 14. 17:54
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, pont ilyen, csak tépett.

Akkor tépett bubi, köszi szépen :D

2014. aug. 14. 17:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen a hajam, csak hosszabb. És csak angolul tudom a nevét: Long bob
2014. aug. 14. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:

angolul bob, magyarul bubi

ha tépett, akkor tépett

2014. aug. 14. 18:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem csak Victoria Beckham frizu ;) Nagyon szeretem, az enyém is hasonló, annyi, hogy hátul hosszabbra szoktam kérni.

amúgy jól írják az előző hozzászólók :)

2014. aug. 14. 20:17
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. aug. 14. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!