Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vajon mi lehet ennek az oka?

Vajon mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
Serdulokorom ota problémásabb az arcborom,eleg zsíros,vagy talan mondhatni hogy kevert. Leginkább az arci reszemre gondolok. A homlokomon nem nagyon,az orrom az mindig elég zsíros de nem feltűnő. Viszont kb fel eve az arci reszem egyre rondabb. Van amikor nincs rajta semmi,aztan egyik napról a másikra nagyon sok megjelenik rajta,de nem kicsik,hanem olyanok mint a szúnyogcsipes,pirosak es duzzadtak de sokszor nincs is bennuk semmi. van hogy egymas mellett egy csikban 4-5 megjelenik. Ha mindig csak kicsi mitesszerreim lennenek azt nem bannam mert azt azert le lehet alapozni,meg kozmetikus felevente kitisztitja,de ezektol a nagyoktol hogy szabadulhatnek meg? Gondoltam arra hogy lehet összeszedtem valami fertozest,vagy valami baktériumok vannak a borom alatt. Mert ennyire nem volt durva régebben,es az életem nem változott semmiben. Reggel este mosom teafaolajos szappannal,szarito korrektort használok,nem eszek semmi olyan etelt es megis. gyógyszert nem nagyon szeretnék szedni mert mas mellekhatast nem akarok. Próbáltam mar a kamillat,mindenféle kremeket,de annyira egyikse használt,talan a kamilla még valamennyire. otlet?? :( mert mar nagyon elvagyok keseredve,mindig elrontjak a napjaimat,ugyanis havonta legalább négyszer elojonnek.! 18/l
2014. júl. 15. 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Kozmetikusnak mutasd meg.
2014. júl. 15. 11:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tudott ra mit mondani. Csak s gyógyszeres kezelést mondta.
2014. júl. 15. 15:16
 3/3 A kérdező kommentje:
a*
2014. júl. 15. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!