Nagyon pattanásos vagyok, és szeretnék ennek véget vetni. Mi a jobb megoldás? Bőrgyógyász vagy mannaszappan?
Próbáltam arclemosót, tonikot, bőrradírt, hidratálókrémet, kozmetikust, de semmi sem segít, és szeretnék végre megszabadulni a pattanásoktól. Melyik a hatásosabb módszer?
13/L
szia!
Nekem a bőrgyógyász ajánlotta a manna szappant.. :D
Egyébként menj el bőrgyógyászatra, adnak kenőcsöt rá, még annyit,hogy nekem a teafaolaj vállt be nagyon, sok pattanásomat leszárította, Rossmanban lehet venni nem olyan drágán, vattára cseppents belőle és kend be az arcod (esete, mert elég tömény illata van)
17L
Igyal sok sok vizet es en ezt ajanlom, reggel arcmosas utan tedd csak fel, ejszakara szerintem hagyd szellozni a borodet, nekem segitett (bar en 18 evesen kezdtem el pattanasosodni, azelott soha nem volt) hatha neked is bevalik.
4-es, ezt hol lehet beszerezni?
L22
A mannaszappant ajánlom, mégpedig azért, mert amit nekem a bőrgyógyász adott kenőcsöt, semmit sem ért. Viszont kipróbáltam ezt: [link]
Először megijedtem, hogy jobban kipattanásosodik tőle az arcom, aztán olvastam, hogy az elején kitisztítja a bőrt, és lehet benne valami, mert miután azok elmúltak, azóta semmi baja az arcomnak, még a problémásabb napokon sem. 1 hónapja használom, és nekem bevált. Valamint a bőröm eléggé zsírosodott, de ettől kellemes lett, nem zsíros egyáltalán, már tonikot sem kell kennem rá, csak este, meg néha reggel is megmosom ezzel a szappannal, és kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!