Nagyon zsíros a fejbőrre mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Az akne-m miatt, fél évig Sotret gyógyszeres kezelésen vettem részt. Ezalatt a bőröm nagyjából meggyógyult, és a gyógyszer szedése alatt egy hét után sem volt a hajam zsíros. Miután abbahagytam a gyógyszert, hajam ismét a hamosás után 3 nappal úgy néz ki mintha 2 hétig nem mostam volna meg. A kezelés előtt is ez volt. Próbáltam sok márkás sampont, házilag kotyvasztott dolgokat de nem segített. Kihez forduljak, vagy mit használjak?2014. júl. 10. 13:39
1/2 anonim válasza:
Egészséges életmód megvan teljesen? Orvos kivizsgált már?
2/2 A kérdező kommentje:
Aránylag egészségesen táplálkozok, nem fogyasztok zsírban tocsogó kajákat, a súlyom is állandó, vékony testalkatú vagyok. Orvosnál ezzel még nem voltam, de milyen orvoshoz kell ezzel a panasszal menni?
2014. júl. 11. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!