Mivel tüntethetném el a pattanásokat? Olyan idegesítő! Elmúlik az egyik, jön a másik. Ráadásul a nyomuk is megmarad. Hogyan lehetne ennek az egésznek véget venni, hogy soha többé ne legyek pattanásos?
Tinikorral jár, vegyél rá kencét a patikában.
Bioboltban meg arclemosót vagy teafás szappant.
Minden reggel és este moss arcot, sose feledkezz meg róla. Egészséges életmód is fontos, ne igyál cukros üdítőket, stb.
Teafa olaj és szappan csodákat tud tenni a bőrrel. Amikor tini voltam, az egész arcom tiszta pattanás volt, bármit csináltam vele. Voltam bőrgyógyásznál, kaptam rá krémet, gyógyszert de semmi. Aztán amikor kipróbáltam a teafa olajat, egy pár hónap alatt teljesen letisztult az arcom. Azóta csak a női napok miatt jönnek ki rajtam pattanások, néhány darab, az olajat el is hagytam de a szappant használom és az elég. Bár nemrég elkezdtem gyárban diákmelózni, ahol a sok portól meg izzadságtól ilyen kiütés- félék jöttek ki, ezért pár napja vettem megint teafa olajat és már látszik a javulás.
Rossmannban lehet kapni a gyógynövényes résznél, 30 ml 899 ft. A szappant szintén, 429 ft. Oriflame katalógusban van teafás korrektor is, olyanom is van de már nem emlékszem, hogy mennyibe került, kb. 600 ft volt. (oriflame-ben van olaj is de a rossmannban olcsóbb).
24/l
Az előző kommentelő tökéletesen mondta.
glicerines szappan
teafaolajas szappan
legvégső esetben:
mentolos fogkrém
kamillatea
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!