13 éves vagyok és még nem szőrtelenítettem SEHOL! Ez én felöleli nem is baj csak ciki a hónajamnál! Anyumnak nem tudom h szóljak e. Mert akarok is meg nem. Mit gondoltok?

Két lehetőséged van.
A)
Nem szólsz anyudnak. Valahonnan szerzel egy borotvát/epilátort/gyantát és leszerencsétlenkeded a szőrt, jobb esetben csak pár szőrtüsződ gyullad be, és ha borotvával csinálod, remélhetőleg nem vágod meg magad. Ha nem jól csinálod piros lesz és fájni fog.
B)
Szólsz anyudnak a fent említett mód bármelyikével. Ad neked borotvát/gyantát/epilátort vagy vesz egyet, megmutatja hogy kell, elsőnek lehet meg is csinálja neked és aztán már tudod magadtól. Mivel ő már felnőtt nő és jópárszor szőrtelenített már, tudja hogy kell csinálni és jóval eredményesebb lesz mint ha magadnak próbálkozol.

Istenem ő az anyukád mondd el neki :) én mindent megbeszélek vele , ezt én sem értem , hogy pl. azt ha megjött miért nem merik elmondani?semmi ciki nincs benne
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!