Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Most megyek hetedikbe vagyis...

Kocsisbarbi kérdése:

Most megyek hetedikbe vagyis 13 éves vagyok. Ha 5 elején vagyis 11 éves korom óta pattanásos az arcom vagyis 2 éve, meddig tarthat még?

Figyelt kérdés
pattanásos, arcom
2014. aug. 5. 13:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
istenem jajj de szeretem az ilyen negativ embereket, de azt irja az oldal hogy ne veszekedjek..:) én csak elmondtam mit gondolok és feltettem egy kérdésd. de fogadjuk maga ilyen negativ, hagyjuk nem veszekedek
2014. aug. 5. 18:31
 12/15 anonim válasza:
nekem kb. 6.ban 7.ben kezdett el pattanasos lenni az arcom, most megyek 10.be es mivel egyre tobbet iszom vizet es egeszsegesen etkezem ezert egyre kevesebb van. Mivel anyukam kozmetikus 2hetente kitisztitja az arcom es ugy csak nehany lesz rajta. ezen kivul este tonikkal lekenem meg a manna szappan shea vajaval. nagyon valoszinu, hogy lesznek pattanasaid 8.ban is.
2014. aug. 6. 13:54
 13/15 anonim válasza:
es ha teheted ne egyel ilyen mogyorot meg tarsait en attol lettem mindig brutal pattanasos.
2014. aug. 6. 13:58
 14/15 anonim ***** válasza:

maga:)) esetleg Ön?:)

senki nem veszekszik veled, kisasszony, csak folyton hajtod, hogy ugye elmúlik, meg hogy gyerekek véleményére vagy kíváncsi.

Nem, kevés a valószínűsége, hogy VALAHA is elmúlik, hogy pattanásod legyen. Nézd meg a felnőtteket, mondjuk a huszonéveseket, simán van nekik is.:)

2014. aug. 6. 16:03
 15/15 anonim válasza:
már hogy ne múlhatna el??? lehet, hogy van akinek soha nem múlik el bár én ilyent még nem láttam, valószínűbb inkább az, hogy pár pattanás mindig kijön. de kamaszkorban ezerszer több van és csúnyábbak is. attól még hogy az előzőz kommentelő ilyen szerencsétlen szegény hogy ő ugyan olyan mint kamaszkorában attól még másnak elmúlhat majdnem teljesen...SŐT!!!
2014. aug. 7. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!