14 éves vagyok, mióta iskolába járok (7 éves korom óta) szörnyen pattanásos vagyok. Az idő haladtával múlik, de könyörgöm, el fog múlni valaha is?
Szia, el fog múlni, csak sajna van akinél nagyon elhúzódik ez az időszak. Én kb 19 voltam amikor végre valahára kitisztult a bőröm. (én is nagyon pattanásos voltam főleg a halántékomon, meg a homlokomon, hú de rossz visszaemlékezni rá.) Én is azt hittem, hogy sose fog elmúlni, és nem is egyik percől a másikra történt, hanem fokozatosan. Ami viszont nagyon fontos, hogy tényleg ne nyomkodd, meg piszkáld a pattanásokat, mert egy életre megmaradnak a nyomai. A pattanások idővel teljesen eltűnnek, de azok a pici bőrhibák amik egy házilag kinyomott pati után maradnak örökre ottmaradnak.
Amúgy a mélyhámlasztást próbáltad már? állítólag hatásos (bőrgyógyász, vagy kozmetikus csinálja) Ha idősebb leszel és nem javul a helyzet akkor meg a fogamzásgátló nagyon hatásos (illetve vannak más hormontartalmú szerek is, de azt is csak idősebb korban és szigorúan csak orvosi felügyelett mellett szabad használni.)
Szia.
Úhh nem vagyok egyedül!!
Én nekem is tele van pattanással az arcom,főleg most..
mindenki az arcomat nézi..anyám is mondja hogy jaj de csúnya az arcod..hát most nem tudok vele mit csinálni!!
gondolhatod,hogy nekem egész arcom tele van ilyen piros pöttyökkel,amik soha a kurv* életbe nem tünnek el!!!
olyan csúnya vagyok!!!
nem vagy egyedül.És én is tele vagyok 12-éves koromtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!