Szerintetek is hulyeseg hogy nem akarok barnulni?
Figyelt kérdés
Egyeltalan nem akarok lebarnulni, inkabb szep, feher bort akarok. Ezert sokszor piszkalnak.
Szerintetek is hulyeseg?
2014. aug. 2. 20:12
11/12 pinkpancser válasza:
Nem hülyeség, de azért kell egy kis D vitamin
12/12 anonim válasza:
Nem hülyeség. Sajnos az emberek hajlamosak megfeledkezni arról, hogy mindenkinek más az ízlése, és lehülyézni azt, akinek nem az tetszik, mint nekik. Például én viszonylag könnyen barnulok, egy minimálisat szeretek barnulni, de sokat nem, mert én magamnak jobban tetszem természetes színnel, mint barnával... barnával úgy nézek ki, mint egy kevésbé szép cigánylány (szerintem, a szüleim nyavalyognak, hogy jaj, barnuljak már... apukám is mondta, hogy kicsit cigányos, de ő ezt akkor bóknak szánta... háááát... izé, kösz nem). Én azért tudnék ölni, ha ilyen klasszikusan alabástromfehér, rózsás arcom lenne, az olyan elegáns, nőies, finom... de végül is a sárgás tucat bőrszínemre sem panaszkodom, szerintem jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!