Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek is hulyeseg hogy...

Szerintetek is hulyeseg hogy nem akarok barnulni?

Figyelt kérdés

Egyeltalan nem akarok lebarnulni, inkabb szep, feher bort akarok. Ezert sokszor piszkalnak.

Szerintetek is hulyeseg?

2014. aug. 2. 20:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, én is így vagyok vele. :) A fehér bőr sokkal elegánsabb, érzékibb, de a barnával sincs semmi gond. Egyszerűen csak nem hozzám illik, ennyi.
2014. aug. 2. 20:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem, én is így vagyok vele, sőt a párom sem szeretné ha barnulnék. Nekem sem tetszenek a barna bűrű lányok. Sőt férfiban sem jön be ha valaki ilyen szolis barna.
2014. aug. 2. 20:22
 3/12 anonim válasza:
Nem nekem is volt ilyen hogy nem akartam barna lenni :)
2014. aug. 2. 20:27
 4/12 anonim ***** válasza:
ami neked jó
2014. aug. 2. 20:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Én sem szeretnék lebarnulni. Ne törödj azokkal , akik piszkálnak...
2014. aug. 2. 20:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem kell azokkal az emberekkel törődni, akik piszkálnak. Nem hülyeség. Nekem is a fehérebb bőrű csajok jönnek be. :)
2014. aug. 2. 20:48
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Nem. Most egyébként is nagyon divatos a fehér bőr, minden 2. lány óvja a bőrét a naptól.

Én nem napozok direktbe, de nem is kerülöm a napot :)

2014. aug. 2. 21:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Semmi baj ezzel. Én sem akarok barnulni, habár állandóan nyaralok idén, így már valamennyire mégis barna lettem... de nem tetszik. Szebb a fehér bőr.
2014. aug. 2. 21:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség, én is szeretem, hogy fehér a bőröm, bár engem is mindig piszkálnak a szüleim, hogy beteges színem van. Nekem így tetszik. Volt nyár, hogy lebarnultam, de nem tetszett, alig vártam, hogy kifakuljak:D
2014. aug. 2. 22:02
 10/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem, ha te így érzed jól magad.

Én is hófehér vagyok, nagyon érzékeny bőrrel, nem vonz sem az irritált, kiszáradt, szeplős, pigmentfoltos, idősebb koromban pedig ráncosabb bőr. Amikor sokáig piszkáltak a nagyon értelmes ismerőseim, akkor elkezdtem önbarnítózni, és rájöttem, hogy az én színeimhez nem is állna jól a barna bőr.

2014. aug. 3. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!