Lányok, szerintetek gáz, ha szőrös egy lány combja? KÉPPEL
Figyelt kérdés
Én nem szőrtelenítek a combomon, és megláttam Weheartit-en egy képen, ahol van egy ilyen lány. Szeeintetek mennyire ciki, ha látszódnak a szőrök?
Az én lábamon egy oicit barnább, de igazából attól füg, hogy esik rá a fény.
2014. júl. 26. 14:07
1/8 anonim válasza:
Hát strandon meg nyáron ha rövid nadrágot veszel fel akkor elég gáz szerintem..
2/8 anonim válasza:
Dehogy gáz, ha csak ennyi szőröd van nem kell levágni.
3/8 anonim válasza:
egyáltalán nem ciki. Nekem is ilyen és meg sem fordult még a fejemben, hogy a combomon is leszedjem a szőrt. Ha leszeded, csak megerősödik és az már tényleg ciki lenne, na meg macera is, mert akkor ott is állandóan szedni kell majd a szőrt.
4/8 anonim válasza:
Én szőrtelenítem mert nekem sötétbarna/fekete így látszanak, de ha szőke lenne akkor nem szórakoznék vele, főleg, ha csak ennyire látszana mint a képen.
5/8 anonim válasza:
Nekem csak kicsivel volt több, mint a képen a lánynak, de leszedtem, mert nagyon zavart rövidebb szoknyában. Ettől függetlenül szerintem nem ciki, ha valakinek ennyire szőrös, de nekem jobban tetszik magamon szőrtelenül.
6/8 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik a pihe szőr... örülnék ha nekem ilyen lenne, sose szedném le. Helyette fekete a szőröm és erős... :/
7/8 anonim válasza:
No nekem is ilyen van, eszembe nem jutna leszedni! :D
8/8 anonim válasza:
Nem gáz! Én sem szőrtelenítem a combom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!