Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Milyen a dauer?

Lányok! Milyen a dauer?

Figyelt kérdés
Most 7. osztályos vagyok és 8. osztályban szeretnék dauerolt hajat. Károsítja a hajamat a dauer? Meddig tart? Mindent amit tudni kell róla írjátok!

2014. jún. 13. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:
59%

google és mindent meg tudsz róla

Igen, nagyon károsítja.

Szerintem nagyon nem szép.

Öreg mamik szoktak már csak daueroltatni.

2014. jún. 13. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:
40%
Ne daueroltatsd be semmiképp! Tapasztalatbòl tudom, hogy iszonyúan károsít, jobban mint a festékek! Több módja van, hogy hullámos legyen a hajad, nézz utána azoknak inkább.
2014. jún. 13. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is szerettem volna, ha csinálnak hullámdauert (nem az a nagyon kis göndör, hanem csak hullám), de a fodrászom, akihez már 10 éve járok lebeszélt róla. Mondta hogy teljesen tönkreteszi, úgyhogy gyorsan verjem ki a fejemből.
2014. jún. 13. 15:49
 4/4 anonim ***** válasza:
63%
Ne! Komolyan ne! A könyököm aljáig érő, dús hajam volt. Engem az Isten sem tudott volna lebeszélni a dauerről. Megcsináltattam. Rá egy hétre a hajam már a vállam föléig ért, annyira letört. Pedig az én hajam előtte mindent kibírt. HA mégis csak akarod akkor keress olyan fodrászt aki csinál gyümölcssavas dauert, az talán kímélőbb mint a sima. A hajszínedet ( ha festett ) ki fogja szívni, a hajadból már a dauerolás alkalmával kell majd vágni, utána még törni is fog. Gondold át nagyon. Vannak kímélőbb módszerek is.
2014. jún. 13. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!