Nagyon rossz lett a hajam?
2014. júl. 23. 10:51
1/13 anonim válasza:
Nekem nem tetszik ez az ombre stilus,de a pólókon tetszik :D de viszont alul az a barna nagyon tetszik ;).
2/13 anonim válasza:
Miért? Nem tetszik?
Szerintem jó. Nekem jobban tetszene, ha kicsit lejjebbről kezdődne a festett rész, de majd úgyis lenő :)
3/13 anonim válasza:
Nem rossz, a hajad jó szerintem, de a második képen olyan para az arcod, bocsi, de ez jutott róla eszembe :D
4/13 anonim válasza:
Szerintem igen. Fénytelen, töredezett, száraz. Gondolom nem fodrász csinálta. :/
5/13 anonim válasza:
a szín jó, de lehetne fokozatosabb is a színváltás
6/13 anonim válasza:
Teljesen olyan mintha csak le lenne nőve... szóval ha ombre akar lenni, akkor az nem sikerült. Ahhoz színátmenet kéne. Ez nem az.
7/13 anonim válasza:
Nem igazán van meg az átmenet, nekem nem tetszik.
8/13 anonim válasza:
Nem nagyon rossz, de elég rossz.
A hajad fénytelen, száraznak tűnik, pedig olyan szép is lehetne, dús és hosszú... És mégis.
Az ombre hála az égnek már rég kiment a divatból, így egyre kevesebb elfuserált hajat látni. Ez sajnos az. Olyan, mintha kikopott és lenőtt volna a hajad. Semmi átmenet, alul sárgás-barnás, felül szép barna, kár érte.
10/13 anonim válasza:
Nem tetszik, bocsi. Nincs átmenet, olyan, mintha belelógott volna a vége a festékbe. Mondjuk szerintem eleve csúnya és igénytelen az ombre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!