Szőke? Újrafestés? Mindenkinek igy vab vagy csak rossz a fodrászom? Tobbi lennt.
Ugyanolyan színűnek kéne lennie.
Elvileg, ha ugyanúgy keveri ki a festéket, akkor ugyanannak a színnek kell kijönnie.
Ki szokták mérni a festéket és a szőkítőt.
Ha csak úgy ránézésre csinálja és nem méri ki, akkor lehet, hogy az a gond.
Az én fodrászom vezet egy lapot mindenkinek, amire fel van írva pontosan, hogy mivel festette az illető haját, festék száma, stb., hogy mindig pont ugyanolyat tudjon kikeverni.
Nem tudom normális-e, de sokaknál láttam ilyet. Ugyanazzal a festékkel kéne a tövét is festeni, amivel a hossza volt. Ha a hossza szőkítve is volt, akkor a tövét is elő kell szőkíteni, és csak azután festeni. Nem tudom a fodrászod így tesz-e.
Ha nem, lehet, hogy csak elővigyázatos, mert ha a hossza erős oxival volt szőkítve, és nem elég precízen viszi fel a szőkítőt a tövekre, és kerül a már szőkített részre, és az is ki lesz így újra szívva, letörhet az egész tincs.. lehet, hogy csak egy bizonyos hossz után fogja csak azt a "lenőtt" részt olyanra kiszőkíteni, mint a hossza. Ha legközelebb mész, majd kérdezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!