Első munkahely mindenkinek rossz élmény volt?
Figyelt kérdés
Sziasztok most kezdtem el dolgozni maga a munka nem is olyan rossz de a munkatársak nagyon nagyon gyűlölködők utálatosak rossz emberek. Ti, hogy kezelitek az ilyen helyzeteket ? Muszáj együtt dolgozni minimum egyel közülük és mind ilyen. A mai napot megkaptam szabadnak mert hétvégén is menni kell, de már most ver a szívem izzad a tenyerem és görcsöl a gyomrom ahogy belegondolok, hogy holnap megint ezek közé az emberek közé kell mennem...2014. jún. 13. 20:53
2/23 anonim válasza:
Én a sulival vagyok így, de most legalább 2,5 hónap szünetem van.Igaz már csak kb. 1,5 évig kell őket kibírnom.
Munkával még nem volt rossz tapasztalatom, pedig dolgoztam szar helyen is.
3/23 anonim válasza:
Az első munkahelyemen a főnököm a 3 hónap próbaidő után behívott az irodájába majd közölte velem, hogy véglegesíti a szerződésemet, sőt fizetésemelést is kapok, de cserébe a szeretője kell, hogy legyek. Kerek perec megmondta, hogy akárhányszor bejön feláll a farka ha engem néz. 18 évesen köpni-nyelni nem tudtam. Csak annyit mondtam, hogy nem leszek soha a szeretője, de a fizetésemelést és a szerződést elfogadom. Ha jól emlékszem még 8 hónapot dolgoztam ott, majd kiléptem, mert sokszor célzott rá, hogy még mindig lehetek a szeretője.
4/23 anonim válasza:
Ha alapból nem stresszelsz ennyire új helyzetekben, akkor ez jelzés értékű. hogy mit kezdesz vele, az már a te döntésed. Én izgultam az első munkahelyemen az elején, nehezítette a dolgot, hogy a munkaköröm sem volt elég világosan meghatározva. A munkahely váltás is izgalommal járt. Mindenhol más a munkatársi klíma, vannak jobb, rosszabb helyek ilyen szempontból, de az sztem általánosságban elmondható, olyan hely nincs, ahol ne lenne klikkesedés, nyalizás, irigykedés, csak nem mindegy milyen mértékben.
5/23 anonim válasza:
Nekem is rossz volt. A munkával nem volt bajom, de a társaság nem volt valami jó, folyton egyedül voltam, mert nem illettem közéjük (idősebbek), ráadásul se hétvégém, se egy normális szabadnapom nem volt, úgyhogy kiléptem.
6/23 anonim válasza:
Már majdnem 10 éve ott vagyok az első munkahelyemen, szóval nekem jó.
Előtte is dolgoztam jó pár helyen még diákként, a munka nem mindig volt jó, de az emberek szerettek.
7/23 A kérdező kommentje:
Pedig azt gondolnám, hogy a felnőttek már normálisan viselkednek most meg kb. mintha visszamentem volna oviba.. Én is legszívesebben kilépnek, de hát otthon olyanokat mondanak, hogy munkanélküli ember nem jön haza meg ilyenek szóval a kilépés kilőve amíg nincs másik hely ami valószínűleg elég sokáig fog tartani
2014. jún. 13. 21:40
8/23 anonim válasza:
Nekem ku.va jó volt. Mindegyik munkatársam tök rendes, bolond volt. A főnök nem b*.ztatott, csak a többieket. Csak egy okoskodó f*.z volt, akinek a 2 nap után majdnem nekimentem mert nem bírtam idegileg... Hát utána 30 m-es távolságba elkerült.
9/23 anonim válasza:
Pedig ha ennyire rossz a hely, akkor ki kellene lépni, mert ha tartósan ilyen idegállapotban vagy, az akár súlyos betegséget is okozhat. Hallottam egy csajról, akinek a munkahelyi stressz miatt huszonévesen agydaganata lett.
10/23 anonim válasza:
Nekem életem eddig legjobb élménye az első munkahelyem! kb. 1.5 dolgozom ott, a közvetlen munkatársaim, sőt a vezetőség egy része már a legszűkebb baráti körömbe tartozik. Heti rendszerességgel megyek velük sörözni. És a munkatársak ismeretségei révén alkalmam nyílt világhírű emberekkel találkozni, sőt sörözni is eggyel. Nagyon jó a környezet.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!