Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Első munkahely mindenkinek...

Első munkahely mindenkinek rossz élmény volt?

Figyelt kérdés
Sziasztok most kezdtem el dolgozni maga a munka nem is olyan rossz de a munkatársak nagyon nagyon gyűlölködők utálatosak rossz emberek. Ti, hogy kezelitek az ilyen helyzeteket ? Muszáj együtt dolgozni minimum egyel közülük és mind ilyen. A mai napot megkaptam szabadnak mert hétvégén is menni kell, de már most ver a szívem izzad a tenyerem és görcsöl a gyomrom ahogy belegondolok, hogy holnap megint ezek közé az emberek közé kell mennem...

2014. jún. 13. 20:53
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Itt sajnos nem tudjuk elkerülni egymást senkivel mert elég kis térségben megy a munka, pedig ennél már az is sokkal kibírhatóbb lenne ha le lennék rakva 1 helyre egyedül még akkor is ha 2x ennyit kell dolgozni. De akkor marad a további munka keresés hátha szerencsém lesz 1x :)
2014. jún. 13. 21:52
 12/23 anonim ***** válasza:
76%

Egyetértek, ne add fel, keress olyan munkát, ahol jó a környezet!

Illetve a fizetésed tanulásra költsd mindaddig, amíg nem muszáj másra (pl. gyerek).

Az életed jelentős részét (15-30%-át) a munkahelyeiden fogod leélni, tehát egyáltalán nem mindegy, hogy milyen a környezet!

2014. jún. 13. 21:57
 13/23 anonim válasza:
71%
Én sajnos tudom milyen helyzetben vagy. Igaz nekem nem az első munkahelyemmel volt gond. Igazából vagy nem szóltak hozzám vagy ha igen mindenbe belekötöttek, ezek mellett rengeteg túlórával még a fizetés is rossz volt, 7 hónapig bírtam, 1,5 hónapja vagyok az új munkahelyemen és nem bántam meg sokkal nyugodtabb vagyok. Tudom mondani könnyű, de próbáld meg elelngedni a füled mellett, ha "bántanak" vagy beszólogatnak. (ha úgy adódik ne hagyd magad) MIkor nem dolgozol ne azon parázz mi lesz másnap,mert akkor ameddig ott dolgozol kész idegroncs leszel. Helyedben keresgélnék mást, nem tudom milyen helyen vagy milyen beosztásban , mennyiért, de estleg ha egy kicsit kevesebb pénzért is, de legalább nyugodt körülmények között dolgozol! Sok sikert és kitartást! :)
2014. jún. 13. 22:10
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
Kettős érzelmeim vannak a mznkahelyemmel szemben. A munka jó. Egész életemben ezt szerettem volna csinálni. A légkör egész tűrhető. Néhány kolégámmal el tudok beszélgetni, de néha az idősebbekkel nem tudom megértetni magam. Azt mondják, hogy hülyeség úgy csinálni, mert úgyse lessz jó, furcsán gondolkodok, meg ilyenek. Nem akarják megérteni, hogy már nem a 60-as, 70-es évek tananyagát rágják a fülünkbe, hanem a moderebb módszereket, amik gyakran gyorsabban vezetnek sikerhez. A főnök meg egy külön álatfaj. reggel fél nyolckor, már körbejár, és ötcentiről ordít mindenkinek a fülébe, hogy nem dolgozik elég gyorsan, túl sokba fog kerülni, holnap jön az új munka, de tegnapra kell, meg ilyenek.
2014. jún. 13. 22:55
 15/23 anonim ***** válasza:
63%
ez szerintem sok helyen így van, mindenki szívja egymás vérét,főnöknek benyalnak, beköpnek, utálom is az ilyen munkahelyeket legszívesebben felgyújtanám az ott dolgozókkal együtt!!! nekem is volt 1-2 kellemetlen munkahely :S volt olyan is hogy próbaidő után kirúgtak és a főnök arra nem vette a fáradságot hogy közölje ezt velem és az ott dolgozó energiavámpíroktól kellett megtudnom hogy aznap nem is kéne már ott lennem -.- .....
2014. jún. 13. 22:57
 16/23 anonim ***** válasza:
70%
inkább leszek csöves hajléktalan, de boldog és szabad, mint hogy egy ilyen munkahely 1-2 év alatt annyira kikészítsenek lelkileg, hogy felakasszam magam ....
2014. jún. 13. 22:59
 17/23 anonim ***** válasza:
62%
Nekem az első munkahelyem egy álom volt, nagyon összetartó csapattal, egész rendes főnökkel. Sajnos elköltöztem, és otthagytam, most pedig bánom. Próbálj lazítani kicsit, ha belejössz a munkába, már könnyebb lesz, igaz, a munkatársak nem változnak. Most nálam is az a helyzet, hogy mindenki fúr mindenkit, gyakorlatilag egész nap nem is szólok senkihez, szerencsére nem is kell igazán beszélgetnünk, de azért nem túl jó érzés bemenni közéjük. Az első pár hét volt a legrosszabb, utána azért kicsit enyhült a helyzet. Én azzal biztatom magam, hogy maga a munka tetszik, a kollégák meg majd lassan lecserélődnek.
2014. jún. 13. 23:15
 18/23 anonim ***** válasza:
54%

Nekem vegyes érzéseim vannak, mivel az igazgatóm egy hangulatember volt és mániákusan bizalmatlan... Középiskolában tanítottam... napi háromszor jött be óráimra, vagy ő vagy az igazgatóhelyetteseket küldte. Ha jó kedve volt, akkor mindenkinek dicsért, ha rossz kedve volt, akkor üvöltött. Heti rendszerességgel mindenféle indokkal behívatott az irodájába. Olyanokat csinált, hogy pl. tanári értekezleten bejelentette, hogy egy hónapon keresztül kik azok a tanárok, akiket megfigyel...stb. Egyszer márciusban azért üvöltötte le a fejem, hogy miért abban a teremben tanítok, ahová ki van írva az óra, mikor az a terem tanításra alkalmatlan. Heti négyszer benézett abba a terembe, hogy ott vagyok, de csak márciusban gondolt rá, hogy miért vagyok ott???? Utána más emeleten jelölt ki termet, persze egy diák se talált oda és megint volt ok arra, hogy hibát találjon nálam. És ezek a dologok napi szinten ott voltak a levegőben...

Kezdetben nagyon stresszelt a dolog, idegbeteg voltam, mikor munkába mentem, de pár év után eljutottam arra szintre, hogy lepörgött rólam minden, csak mosolyogtam, mikor üvöltött és nem sírva jöttem ki az irodájából, mint egypár kollégám. Ez persze nem tetszett neki és mikor pedagógus napot ünnepeltük, bejelentette, ki azok a kollégák, akiktől megválik.

Évente cserélődött a tanári kar 10-20 %-a.

A diákokkal nagyon jó volt a viszonyom, a mai napig tartom velük a kapcsolatot. Igazából csak miattuk jártam szívesen dolgozni, mert nagyon aktívan részt vettek az óráimon és segítették a munkám.

Az volt igazán nehéz, hogy teljes odafigyeléssel és türelemmel foglalkozzak velük, miközben ilyen feszült légkörben dolgoztam és semmit se érezzenek abból, mi folyik a háttérben...

2014. jún. 14. 01:05
 19/23 anonim ***** válasza:
9%
Nekem a 2 dik munkahelyem volt volt a legjobb szerettem bejárni + pénz is jó volt ! Most már csak a szar közül tudol válogatni!
2014. jún. 14. 06:04
 20/23 yoshimitcu ***** válasza:
6%
Én egy munkaügyis tanfolyamon voltam így, a csoportban voltunk 25 en, ebből 20 kisebbség. Alapból utálom őket, kóstolgattak is, de leütni nem mertem valamelyiket mert mindegyik rámjött volna. Minden napos egész napos feszültség, elfojtott harag, minden nap úgy mentem be hogy megkéselnek vagy szétvernek. Két hétig bírtam, utánna állandó fejfájásom lett, azóta fejfájós vagyok, szinte mindig fáj legkissebb stressztől is, két hét után ott hagytam az egészet. Javaslom hogy lépj le onnan ha annyira gáz, mert nem ér annyit hogy az egészséged rámenjen. Otthol megmondod hogy létszámleépítés volt.
2014. jún. 14. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!