Akik itt a hajvasaló szó láttán is a szívükhöz kapnak, van bármi tapasztalatuk vele vagy csak hallották, hogy a hajvasaló rossz és gonosz?
Kb 7 éve vasalom a göndör, vékonyszálú hajam és még mindig nem vagyok sem kopasz, sem drótszőrű tacskó. Ezért nem értem, hogy mi ez a nehogy használj hajvasalót egyszer is, mert tőből letörik a hajad..
Nem rosszindulatból kérdezem, pusztán kíváncsiságból, hogy ti szétégettétek már a hajatokat vele ezért ez a nagy a hajvasaló az ellenségünk dolog?
Húú de jót nevettem ezen a kérdésen :D mármint a megfogalmazáson, tetszik :)
Egyébként én nem kapok színinfarktust, de nem pártolom a vasalást. Sajnos 4 éve tökretettem vele a hajam, heti 2 hajvasalás-hővédővel-balzsammal sok volt a vékonyszálú hajamnak és nagyon csúnya lett tőle. De szerencsére már lenőtt :D Szóval jah, én ezért vagyok ellene, de azért nem kapok szívinfarktust a nevétől és másokat sem térítek el tőle, mindenki saját döntése.
nekem is tetszik a kérdés,de elgondolkoztál már azon,hogy minden második nő,hány forintot hagy a fodrásznál,hogy göndör legyen a haja??
Érdekes,hogy akinek egyenes,az göndört akar,akinek göndör,az egyenest.
Én nem vagyok ellene, de nem is pártolom, viszont ettől még senkinek sem mondom, hogy ne vasalja a haját.
Más kérdés, hogy azén vékony szálú hajam fél év alatt heti két vasalással, hővédő és hajápolók használata mellett iszonyú töredezett lett. Az én hajam nem bírtam, ettől még lehet, hogy másé igen. :)
Nekem hajvasalóm, de ritkán használom, max havi 1-2 alkalommal.
Viszont unokahúgom eléggé megjárta vele. Neki gyönyörű dús és hosszú haja volt, mindenki irigyelte
aztán elkezdte vasalni, aztán átesett a ló túloldalára, napi szintű vasalás még hővédő meg hajvégápoló mellett is tönkre vágta a haját, hiába próbáltam lebeszélni róla.
Nem para a hajvasalás, addig amíg az ember nem viszi túlzásba. És nemész nélkül kapkod a vasaló után.
Húgom vasalja minden második nap, a haja egész hossza el van töredezve... elég ronda. Amúgy meg tényleg nagyon szép hullámos haja lenne szóval mindenki számára érthetetlen amit csinál vele.
Anyám is vasalta egy időben, de ritkán, mégis tönkrement tőle a haja. Már nem vasalja, újra szép a haja.
De az utcán is látom az egyenes hajú csajokon, hogy töredezett és fakó, lapos a hajuk, nem értem mire jó ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!