Akik itt a hajvasaló szó láttán is a szívükhöz kapnak, van bármi tapasztalatuk vele vagy csak hallották, hogy a hajvasaló rossz és gonosz?
Figyelt kérdés
Kb 7 éve vasalom a göndör, vékonyszálú hajam és még mindig nem vagyok sem kopasz, sem drótszőrű tacskó. Ezért nem értem, hogy mi ez a nehogy használj hajvasalót egyszer is, mert tőből letörik a hajad..
Nem rosszindulatból kérdezem, pusztán kíváncsiságból, hogy ti szétégettétek már a hajatokat vele ezért ez a nagy a hajvasaló az ellenségünk dolog?
2014. jún. 29. 20:12
11/13 anonim válasza:
érdekes,hogy itt mindenki használta,mindenki haja tönkrement,csak a tied nem. Én sem láttam a tükörben,hogy milyen ocsmányan néz ki,a barátok szóltak meg a fodrász,és gondolkodóba estem,és akkor vágattam nyakig érő hajat és öszeborzoltam,hogy göndörebb legyen.Azóta van haj a fejemen és nem kóc.
12/13 A kérdező kommentje:
Ha az én hajam is tönkrement volna nyilván nem fogalmazódik meg bennem a kérdés. És ha fentebb elolvastad volna látnád, hogy a fodrászom szerint sincs semmi baja.
Vak sem vagyok, ezért azt is látom, hogy ugyanúgy néz ki, mint 7 éve.
2014. jún. 30. 19:53
13/13 anonim válasza:
Szerintem ez abból fakad, hogy a legtöbb hajtípust egy idő után tényleg elcseszi a hajvasaló. Nagyon kevesen olyan szerencsések, hogy erős a hajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!