Nektek melyik barnító krém vagy spray vált be és melyik ami rossz volt?
eléggé fehér bőröm vn és nagyon nehezen barnul. kb csak olyankor barnulok le ha egész nap a tűző napon vagyok akkor is leégek az bebarnul utána meg lehámlik. néztem több barnítót is : néztem az oriflamenek van spray meg testápoló formájában is. van aki dicséri a többség néhányan viszont azt mondják foltokban kopik...néztem még a niveanak a karotinos naptejét arról nem találtam véleményeket meg még találtam ezt a dr. Kelen sun save bronzolajat amiről szintén nem találtam véleményeket. ha ti tudtok jobbakat akkor írjatok légyszi
egyébként inkább spray-t szeretnék mint krémet
előre is köszi a válaszokat
A Spár kozmetikumában (talán még a Müller is forgalmazza) lehet kapni egy harisnya spray-t. Sally Hansen márkájú, több árnyalatban lehet kapni. Ez a márka tényleg megbízható, én már több terméküket is próbáltam, mindegyik bevált, köztük ez is. Egyszerre nagyon szépen barnít és eltüntetik a hajszálereket, kisebb visszereket. Ha felkenjük, első ránézésre egy szép barna lábat látunk, de még "harisnyás" hatást is kelt. Víz hatására könnyedén lejön.
Ára körülbelül 2.000-3.000.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!