SOS! Mivel kenjem be a durván leégett hasamat, hogy ma végre tudjak aludni?
Figyelt kérdés
még szerdán égett le,fel is hólyagosodott,tegnap elkezdett tenyérnyi nagyságokban hámlani,de alatta a friss bőr is nagyon piros és száradt.Már 5. napja nem tudok szabadulni a szúró,viszkető és égető fájdalomtól.Bepanthennel próbáltam kenni,nem nagyon hatott.2014. júl. 20. 21:31
11/13 anonim válasza:
Én elmentem horgászni egész nap a Dunára krém nélkül jó piros lettem meg csíp de nem lesz szerintem semmi bajom.
12/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Minden fajta krémet óránként magamra kentem, zsíros hidratálót is, nem egész két nap alat múlt el nekem.
13/13 anonim válasza:
Megint én vagyok kérdező. Kérdésedre válaszolva: legközelebb ilyen esetben Alsol krémet kell venmned a patikában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!