Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel szőrtelenítsem a hasamat...

Mivel szőrtelenítsem a hasamat kis felületen?

Figyelt kérdés

Régebben zavart egy apró kis szőke szőrszál is rajta aztán nem sok ideig(és csak ha fontos volt) akkor gyorsan leborotváltam...TUDOM!Hiba volt és az én bajom,de már csak szemöldök csipesszel szedem ami zavar és egyáltalán nem feltűnő csak mégis zavar...

már nem olyan sima mint volt.

Próbáltam a gyantát,vagyis a gyantacsíkot de csak ragacsos lett tőle a hasam pedig felmelegítettem jól és úgy csináltam ahogy kell.

Esetleg aki volt már ilyen helyzetbe?

Néhol csak szőkítés kellene,de mondjuk köldököm fölött már pihésebb és ott már nem olyan jó érinteni.

Ötletek?

Köszönöm a normális válaszokat

2014. jan. 13. 15:19
 1/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem próbáld meg megint gyantával, esetleg vegyél olyat, ami arcra van, tudod azok ilyen kis pici gyanta csíkok, talán azzal jobban menne. Vagy megpróbálhatod az epilátort is, az is jó :)
2014. jan. 13. 21:38
 2/4 anonim válasza:
gyanta vagy szörtelenitö krèm az pär honap mulva ki is ègeti tövestöl fotokba a szört.
2014. jan. 14. 06:37
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Arcra valót használtam,mert csak pici a terület,de nem jött össze:/ majd még próbálkozok:)

2014. jan. 14. 18:43
 4/4 A kérdező kommentje:

és ha terhes leszek majd később akkor hogy mutogassam a hasamat esetleg a családomnak vagy másoknak?

Ha nagyobb lesz akkor nagyobb felületen lesz a szőr is?

2014. jan. 16. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!