Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Leégett a gyönyörű arcom! Mi...

Leégett a gyönyörű arcom! Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Mindig nagyon ügyelek az alapos fényvédő használatára. Reggel indultam útnak, még nem nagyon sütött a nap, a testemet bekentem, az arcomra nem raktam krémet, mert testre való, és nagyon csillog a fejem tőle. Hazafele is elfeledkeztem róla, azt hittem a bazi nagy napszemüveg megvéd, de a tükörbe nézve elborzadtam: tele van vörös foltokkal az arcom! Mit tegyek? :(
2014. júl. 17. 13:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
lol
2014. júl. 17. 13:11
 2/15 anonim ***** válasza:
Arc bőr átültetés; )
2014. júl. 17. 13:18
 3/15 anonim ***** válasza:

semmit, várd meg míg helyrejön

legközelebb meg kend be az arcodat is

2014. júl. 17. 13:19
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ne is menj többet utcára ezek után! Nagyon gáz vagy! Bújj el, mert undorító vagy! Ha meglátlak az utcán megverlek te leprás!
2014. júl. 17. 13:20
 5/15 anonim ***** válasza:
jézusom. rgy kicsit vegyél vissza a képedből!!! egyébként kend be aloeverás krémmel, az biztos hogy megnyugtatja és segít valamenyit.. de ez nagyon gáz volt.. "leégett a gyönyörű arcom"
2014. júl. 17. 13:30
 6/15 A kérdező kommentje:

Nem bántottalak, te miért bántasz engem? Ez volt az első mondatom, amikor belenéztem a tükörbe, szeretem a fehér bőröm.

Lefürdök, aztán kenek rá aloe verát, köszi!

2014. júl. 17. 13:44
 7/15 anonim ***** válasza:
61%
Tejfölt tegyél rá! :) Ha jó hideg, akkor hűti is a bőrt és leégésre nagyon jó! Plusz hidratál is :)
2014. júl. 17. 14:01
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A gyönyörű azért relatív...Lehet neked az, más meg elborzadna tőle...:)
2014. júl. 17. 15:05
 9/15 anonim ***** válasza:
Panthenolt rá! :)
2014. júl. 17. 15:46
 10/15 anonim ***** válasza:
Jajj, a gyönyörű kis arcocskád leégett. Most mi lesz? :O
2014. júl. 18. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!