Leégett a gyönyörű arcom! Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Mindig nagyon ügyelek az alapos fényvédő használatára. Reggel indultam útnak, még nem nagyon sütött a nap, a testemet bekentem, az arcomra nem raktam krémet, mert testre való, és nagyon csillog a fejem tőle. Hazafele is elfeledkeztem róla, azt hittem a bazi nagy napszemüveg megvéd, de a tükörbe nézve elborzadtam: tele van vörös foltokkal az arcom! Mit tegyek? :(2014. júl. 17. 13:03
3/15 anonim válasza:
semmit, várd meg míg helyrejön
legközelebb meg kend be az arcodat is
4/15 anonim válasza:
Szerintem ne is menj többet utcára ezek után! Nagyon gáz vagy! Bújj el, mert undorító vagy! Ha meglátlak az utcán megverlek te leprás!
5/15 anonim válasza:
jézusom. rgy kicsit vegyél vissza a képedből!!! egyébként kend be aloeverás krémmel, az biztos hogy megnyugtatja és segít valamenyit.. de ez nagyon gáz volt.. "leégett a gyönyörű arcom"
6/15 A kérdező kommentje:
Nem bántottalak, te miért bántasz engem? Ez volt az első mondatom, amikor belenéztem a tükörbe, szeretem a fehér bőröm.
Lefürdök, aztán kenek rá aloe verát, köszi!
2014. júl. 17. 13:44
7/15 anonim válasza:
Tejfölt tegyél rá! :) Ha jó hideg, akkor hűti is a bőrt és leégésre nagyon jó! Plusz hidratál is :)
8/15 anonim válasza:
A gyönyörű azért relatív...Lehet neked az, más meg elborzadna tőle...:)
10/15 anonim válasza:
Jajj, a gyönyörű kis arcocskád leégett. Most mi lesz? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!