Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan legyen GYÖNYÖRŰ az arcom?

Hogyan legyen GYÖNYÖRŰ az arcom?

Figyelt kérdés

Alapjában véve szép babaarcom van, de csúnyítja pár pattanás, amik olyanok, mint ha a bőröm alatt lennének, nincs tetejük, csak halvány piros foltok.

Mitesszerekből az orromon sok van és az államon.

Mit tehetnék? Kozmetikushoz nem megyek, és alapozót/korrektort nem használok, sminkből csak szemceruzát és szemspirált. Értelmes válaszokat pontozni fogom és köszönöm!

2014. jún. 14. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Bőrgyógyász esetleg?

:)

2014. jún. 14. 18:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Sem bőrgyógyász, sem kozmetikus!!
2014. jún. 14. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Étkezz egészségesen, ne igyál cukros üdítőket, meg hasonlókat, tisztítsd az arcod reggel és este teafás szappannal.
2014. jún. 14. 18:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Mit csináljunk ha nem akarsz érte tenni?
2014. jún. 14. 18:24
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Első vagyok. De miért nem akarsz szakemberhez fordulni? Hidd el segítenének, keress fel olyat akit megbízható ismerősöd ajánl.
2014. jún. 14. 18:26
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
A kozmetikus nem ördögtől való, időnként el kell menni arctisztításra. Mi bajod van vele? Ez hozzátartozik egy nő szépségápolási rutinjához, alap.
2014. jún. 14. 18:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Napi 4 liter víz és szigorú zöldség-gyümölcs diéta nekem bejött (nem kell koplalni, ehetsz annyit, amennyi belédfér, de csak zöldséget, gyümölcsöt, néha olajos magvakat és száraz húst. A cukrot és a búzaféléket el lehet (kell) felejteni!)

A meglévő miteszereidet pedig kozmetikussal kell eltávolíttatni, maguktól nem fognak felszívódni.

2014. jún. 14. 18:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az olajos magvaktól pattanásos lesz.

Legalábbis rám úgy hatnak.

A többit nem tudom, de nyilván a száraz hústól nincs semmi.

2014. jún. 14. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!