Lányok, akiknek gyönyörű sima a bőrötök! Mit használtok, hogy ilyen legyen?
Lehet, hogy épp ezért fordult ilyen súlyosba, mert mindent használtál rá. Sok gyógyszer, krém, minden. Persze genetika is közrejátszhat.
19 éves koromig nem volt ilyen problémám, amit én csináltam: reggel és este tiszta, hideg vízzel arcmosás. Semmi mást. Nem volt problémás bőröm sosem.
Szedtem tabit, fogamzásgátlásként, de mióta abbahagytam, el kezdett zsírosodni a bőröm, néha pattanások jönnek ki rajtam, szóval borzasztó lett. Most arclemosót használok esténként (Himalaya Herbals) és arcradírt hetente (Sunfleur), persze a szokásos hidegvizes arcmosás mellett. Ezek segítenek.
Nos én is próbáltam sószappant, nem rossz, én nem minden nap csak alkalmanként használom, mint egy bőrradírt.
Ezen túl nekem a holt-tengeri iszapszappan babaarckrémmel jött be, plusz a gluténmentes diéta. Sajnos ha annyira makacsak a pattanások, hogy semmire nem reagálnak külsőleg akkor nem árt ételallergia vizsgálatot, vagy egyéb belgyógyászati kivizsgálást kérni, mert lehet gyulladás máshol a szervezetedben, vagy allergiás vagy valamire amit nap mint nap eszel, használsz.
Nagyon problémás bőrre én kizárólag natúr kozmetikumot javaslok, semmi alkohol, semmi paraffin, szilikon stb.
Én szerencsés vagyok, mert gyönyörű sima a bőröm. Sosem voltam pattanásos. Én soha semmit nem használtam csak 2 dolgot.
Naponta többször hideg tiszta víz. Esténként pedig Jonhson bababőrápolót kenek rá.. Ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!