Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, akiknek gyönyörű sima...

Lányok, akiknek gyönyörű sima a bőrötök! Mit használtok, hogy ilyen legyen?

Figyelt kérdés
Én tele vagyok pattanásokkal, pedig már mindent kipróbáltam: krémeket, arclemosókat, a bőrgyógyász által felírt gyógyszert, de semmi sem segített + fogamzásgátlótól se lett jobb az arcom... :-( Ez genetikai dolog, vagy egyéb problémára utalhat? Mit használjak, hogy olyan szép legyen a bőröm, mint másoknak????
2012. okt. 15. 12:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Himalája sószappan nagyon beválni látszik, kezdenek múlni a pattanások, és nemigen jönnek újabbak.
2012. okt. 15. 12:21
 2/13 A kérdező kommentje:
És ez nem szárítja a bőrödet???
2012. okt. 15. 12:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy épp ezért fordult ilyen súlyosba, mert mindent használtál rá. Sok gyógyszer, krém, minden. Persze genetika is közrejátszhat.

19 éves koromig nem volt ilyen problémám, amit én csináltam: reggel és este tiszta, hideg vízzel arcmosás. Semmi mást. Nem volt problémás bőröm sosem.

Szedtem tabit, fogamzásgátlásként, de mióta abbahagytam, el kezdett zsírosodni a bőröm, néha pattanások jönnek ki rajtam, szóval borzasztó lett. Most arclemosót használok esténként (Himalaya Herbals) és arcradírt hetente (Sunfleur), persze a szokásos hidegvizes arcmosás mellett. Ezek segítenek.

2012. okt. 15. 12:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nos én is próbáltam sószappant, nem rossz, én nem minden nap csak alkalmanként használom, mint egy bőrradírt.

Ezen túl nekem a holt-tengeri iszapszappan babaarckrémmel jött be, plusz a gluténmentes diéta. Sajnos ha annyira makacsak a pattanások, hogy semmire nem reagálnak külsőleg akkor nem árt ételallergia vizsgálatot, vagy egyéb belgyógyászati kivizsgálást kérni, mert lehet gyulladás máshol a szervezetedben, vagy allergiás vagy valamire amit nap mint nap eszel, használsz.

Nagyon problémás bőrre én kizárólag natúr kozmetikumot javaslok, semmi alkohol, semmi paraffin, szilikon stb.

2012. okt. 15. 12:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szárítja, hanem ponthogy helyreteszi az egyensúlyt, még arckrémet sem kell mellette használnom. Én úgy csinálom, hogy este felkenem a nedves arcbőrömre, és reggelig rajtahagyom, akkor mosom le.
2012. okt. 15. 12:32
 6/13 A kérdező kommentje:
És Pesten hol tudok ilyen sószappant venni???
2012. okt. 15. 12:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
DM.
2012. okt. 15. 12:38
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, ezt a szappant mindenképpen kipróbálom!!!! :-)
2012. okt. 15. 12:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én szerencsés vagyok, mert gyönyörű sima a bőröm. Sosem voltam pattanásos. Én soha semmit nem használtam csak 2 dolgot.

Naponta többször hideg tiszta víz. Esténként pedig Jonhson bababőrápolót kenek rá.. Ennyi..

2012. okt. 15. 12:47
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez főleg genetika kérdése.
2012. okt. 15. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!